Nedräkning inför 19/20 – Evelina

Med bara dagar kvar till säsongspremiären borta mot Karlskrona HK tänkte sajten Löven4Ever räkna ner och ta pulsen på ett antal gröngula fans för att höra tankar och stämma av förhoppningar inför säsongen. Efter Navid senast, nu nästa möte..

Lite snabbfakta
Namn/alias: Evelina Öfverström
Ålder: 33
Bor i: Umeå
Tänker om Skellefteå och Marklunds: En stad som jag så lite som möjligt besöker och ett lag som inte finns för mig.

*

..och om du helt fritt får presentera dig själv, hur låter då en sådan presentation? – En tjej som bor på Mariehem med min man och två pojkar på fem och fyra år. Jag studerar på universitetet till grundskollärare F-3 vilket tar en hel del tid. I övrigt älskar jag att rida vilket jag gör en gång i veckan på hippo och även krypa upp i soffan med en bok är helt gudomligt skönt, i alla fall nu på hösten när mörkret kommer.

Möjligen Sveriges sämst bevarade hemlighet i vintras, men hur ser du nu på den gröngula hockeyframtiden med Per Kenttä som vår sportchef? – Oj, jag pendlade mellan hopp och förtvivlan. Jag var lite orolig att det bara var rykten och sedan när det gick så bra för Oskarshamn trodde jag att han ändå inte skulle komma hit. Men oj så glad jag blev när allt var klart, han verkar vara en helt perfekt människa för att styra det nya löven.

Hur tänker du spontant kring årets silly season, både de spelare vi tappat och de som tillkommit? – Lite ledsen över Granlund och messy men förstår ändå varför de inte är kvar. Vi var tvungna att spetsa till laget och det tycker jag vi gjort på ett bra sätt. Eftersom min man är gnagare så har jag fått höra en del angående minignaget efter denna silly men är oavsett det mycket intresserad av att se dem i löven den här säsongen. Den jag förväntar mig mest av är väl ändå Deilert, tycker väl det är oerhört kul att en sådan spelare väljer löven.

Dina tankar om den trupp tränarna Fagervall och Kimby i dag har att förfoga över? – Spännande mix av både äldre och yngre spelare. Tror på den här truppen, känns som det är den bästa vi har haft på ett bra tag nu. Förvisso har vi en del spelare som kanske inte ska vara kvar men samtidigt är kontinuitet bra och kan några spelare från i fjol ta några steg framåt så finns alla förhoppningar.

Tankarna kring försäsongen och lagets resultat? – Oj svårt, har inte sett någon match live och bara en på teve så har dålig koll på hur spelet ser ut. Jag läser ju gärna på en del och det verkar ju som att laget ändå har spelat bra och gjort det bra så jag ser fram mot säsongens start nu.

Någon spelare som stuckit ut lite extra så här långt? – Av det lilla jag sett måste jag ju säga Joe Cannata. Han verkar så otroligt lugn i kassen och säker med klubban.

Du är ju från stan och kanske därför ser mest hemmamatcher, hur många matcher brukar du se live på en säsong? – Oj det är en svår fråga när man har barn, jag försöker se så många matcher som möjligt. Runt 15 matcher brukar jag sikta på. Annars sitter jag bänkad vid teven och tittar.

Brukar det bli några bortamatcher live eller hur följer du laget när de spelar och du inte kan vara på plats? – Inte nu längre tyvärr, har ju barnen att tänka på så brukar inte hinna med bortamatcherna.

Löven4Ever rankar i dag Björklöven på plats 6 i tabellen, på vilken plats tippar du dom? – Jag tippar nog dem lite högre. Har en känsla inom mig att vi kommer ha en rolig säsong framför oss. Topp tre tippar jag dem.

Några enskilda spelare du tycker man bör ha koll på i Löven, nyckelspelare och säsongens utropstecken? – Tror att Cannata blir en av nyckelspelarna för löven, håller han ihop spelet kommer vi vinna många matcher. Årets utropstecken blir Lyrenäs, även om han inte verkar ha haft en jättebra försäsong tror jag mycket på honom. Någon att ha koll på är Andreasson känns det som, han verkar vara en sådan som kan göra det oväntade.

Stort tack att du tog dig tid Evelina, nu blickar vi fram emot premiären mot KHK.. hur tror du förresten den matchen slutar? – Löven vinner med 3-1.

Bortaseger i premiären ligger just nu i oddset 2.47 hos Coolbet.

* * *

Är du på jakt efter de bästa oddsen på Hockeyallsvenskan? Spana gärna in vår samarbetspartner Coolbet! Klicka på loggan för att ta del av ditt välkomsterbjudande och kolla då även in oddsen för i kväll.

Skapa ditt konto om du nu inte redan gjort det och lägg sedan ett spel utifrån dina egna tankar för att krydda matcherna!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: