Nedräkning inför 19/20 – @EmanForsl

Vi fortsätter att ta pulsen på några gröngula fans för att höra tankar och kolla vilka förhoppningar som finns och eventuella farhågor inför säsongen 19/20 . Nu efter Deven nästa möte, Marcus.. mm kommer @EmanForsl

Lite snabbfakta
Namn/alias: @EmanForsl
Ålder: 35
Bor i: Umeå
Tänker om Skellefteå och Marklunds: Tävlingsmatcher vore snart på sin plats.

*

..och om du helt fritt får presentera dig själv, hur låter då en sådan presentation? -Musicerande/idrottande småbarnsfar med stort intresse för Björklöven.

Möjligen Sveriges sämst bevarade hemlighet i vintras, men hur ser du nu på den gröngula hockeyframtiden med Per Kenttä som vår sportchef? -Känslan är att han har supportrarna med sig. Det är viktigt i Umeå. Gillar hans raka och uppriktiga stil.

Hur tänker du spontant kring årets silly season, både de spelare vi tappat och de som tillkommit? -Känns som att Kenttä försökt lösa den brist på offensiv spets som var uppenbar ifjol.

På papperet har jag svårt att se hur han skulle gjort det bättre. De spelare som lämnat är historia.

Dina tankar om den trupp tränarna Fagervall och Kimby i dag har att förfoga över? -Det gäller att de offensiva spetsarna levererar och håller sig skadefria för att vi ska gå bättre än ifjol. Cannata ser spännande ut i målet. Hoppas även att de unga backarna får speltid.

Tankarna kring försäsongen och lagets resultat? Känns lite skitsamma. Vi möter samma lag varje försäsong, med ungefär samma resultat. En månadslång gäspning.

Någon spelare som stuckit ut lite extra så här långt? -Cannata har varit stabil. Gillar att Crandall leder poängligan trots att han varit relativt osynlig i matcherna.

Du är ju från stan och kanske därför ser mest hemmamatcher, hur många matcher brukar du se live på en säsong? -Senaste säsongen var katastrof.

Med 3 barn 1,2 och 5 år får man vara glad om man kommer iväg nån gång i månaden.

Brukar det bli några bortamatcher live eller hur följer du laget när de spelar och du inte kan vara på plats? -Nu var det länge sedan jag var på bortamatch. Annars är tv-soffan bra.

Löven4Ever rankar i dag Björklöven på plats 6 i tabellen, på vilken plats tippar du dom? -Känns rimligt. Någonstans kring övre mitten borde laget kvala in om spetsen håller sig hel.

Några enskilda spelare du tycker man bör ha koll på i Löven, nyckelspelare och säsongens utropstecken? -Oliver Larsen har stor potential. Känslan är också att William Eriksson gör 10-15 mål om han får chansen.

Stort tack att du tog dig tid Emanuel, nu blickar vi fram emot premiären mot KHK.. hur tror du förresten den matchen slutar? -Tack själv. Det blir torsk 3-2. Däremot så vinner vi skotten med 42-21.

Hemmaseger i premiären ligger just nu i oddset 2.30 hos Coolbet.

* * *

Är du på jakt efter de bästa oddsen på hockey, fotboll eller kanske någon annan sport? Spana då in vår samarbetspartner Coolbet! Klicka på loggan loggan nedan för ditt välkomsterbjudande och kolla då även in övriga odds för i kväll, eller kanske kommande helg.

Spana som sagt gärna in vår samarbetspartner Coolbet!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: