Nedräkning inför 19/20 – chris33

Med en liten dryg vecka kvar till säsongspremiären borta mot Karlskrona HK tänkte sajten Löven4Ever fortsätta räkna ner och ta pulsen på ett antal gröngula fans för att höra tankar och stämma av förhoppningar inför säsongen. Nu efter x nästa möte, chris33..

Lite snabbfakta

Namn/alias: chris33

Ålder: 47 år

Bor i: Umeå

Tänker om Skellefteå och Marklunds: För alltid Lillebror

*

..och om du helt fritt får presentera dig själv, hur låter då en sådan presentation? – Hängiven lövare sen farsan drog med mig på ståplats (som då låg på långsidan). Kommer aldrig att tillåta att en person blir större än Laget/Skölden!

Möjligen Sveriges sämst bevarade hemlighet i vintras, men hur ser du nu på den gröngula hockeyframtiden med Per Kenttä som vår sportchef? – Lovande! Han bidrar med så mycket mer än bara ett kunnigt hockeyöga. Visst, hockey är färskvara och man ska ha tur också att rekryteringar lyckas. Men jag är förhoppningsfull.

Hur tänker du spontant kring årets silly season, både de spelare vi tappat och de som tillkommit? – Alltid tråkigt då spelare försvinner då de alltid är en del av familjen. Det finns någon spelare jag önskat kunna vara kvar men pga. välkända skäl (kontrakt) så kunde inte alla vara kvar. Bland nyförvärven så känns de jättespännande, mest sugen på att se om det går som man hoppas är jag runt Canatta och Pontus.

Dina tankar om den trupp tränarna Fagervall och Kimby i dag har att förfoga över? – Den är bra men det är klart, sett till hur många av de befintliga spelarna som underpresterade ifjol så är man ju inte helt säker på att de ska vara bättre i år. Många har mycket att bevisa! Men truppen är bra!

Tankarna kring försäsongen och lagets resultat? – Helt ok, kul spel varvat med ”hej kom o hjälp mig spel”. Jag är mest orolig kring spelet framför egen målvakt, tycker backarna har vikt ner sig enormt där, och då inte bara mot Modo.

Någon spelare som stuckit ut lite extra så här långt? – William Eriksson, men som sagt, försäsong.

Du är ju från stan och kanske därför ser mest hemmamatcher, hur många matcher brukar du se live på en säsong? – I år fler än ifjol, räknar med att se nästan alla, samt ett gäng bortamatcher.

Brukar det bli några bortamatcher live eller hur följer du laget när de spelar och du inte kan vara på plats? – Kommer att ha möjlighet att se flera bortamatcher i år, vilket blir kul. Annars så blir det tv.

Löven4Ever rankar i dag Björklöven på plats 6 i tabellen, på vilken plats tippar du dom? – 3:a

Några enskilda spelare du tycker man bör ha koll på i Löven, nyckelspelare och säsongens utropstecken? – Pontus Andreasson, Målvakterna, William Eriksson

Stort tack att du tog dig tid chris33, nu blickar vi fram emot premiären mot KHK.. hur tror du förresten den matchen slutar? – En premiär är alltid en premiär där hemmalaget vill visa upp sig så tyvärr tror jag det blir torsk, men en hedersam sådan.

*

1:an i premiären ligger just nu i oddset 2,30 hos Coolbet.

*

Är du på jakt efter de bästa oddsen på Hockeyallsvenskan? Spana gärna in vår samarbetspartner Coolbet! Klicka på loggan för att ta del av ditt välkomsterbjudande och kolla då även in oddsen för i kväll.

Skapa ditt konto om du nu inte redan gjort det och lägg sedan ett spel utifrån dina egna tankar för att krydda matcherna!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: