Nedräkning inför 19/20 – Ari

Löven4Ever fortsätter att ta pulsen på ett antal gröngula fans för att höra tankar och stämma av förhoppningar, tagg och tankar inför säsongen 19/20. Nu dags för Smålandslövet!

Lite snabbfakta
Namn/alias:
Ari ”Smålandslövet” Hartikka
Ålder:
Medelålders
Bor i:
Hultsfred
Tänker om Skellefteå och Marklunds:
Who’s playin the banjo here?

..och om du helt fritt får presentera dig själv, hur låter då en sådan presentation? – Björklövenfan sedan 80-talet. Gillar uteaktiviteter, tar gärna en tur i Misterhult skärgård med båten när vädret tillåter. Andra stora intressen är hockey och körsång.

Möjligen Sveriges sämst bevarade hemlighet i vintras, men hur ser du nu på den gröngula hockeyframtiden med Per Kenttä som vår sportchef? – Det är ju ingen hemlighet att många ser Per som Björklövens frälsare efter bragden med IKO.

Med rätt verktyg och omgivning är ingenting omöjligt, det kan gå en gång till. Jag har dock ingen hybris utan hoppas att alla gör så gott de kan.

Hur tänker du spontant kring årets silly season, både de spelare vi tappat och de som tillkommit? – Många nya spännande namn, bl.a. Cooper, Larsen..Hoppas vi får vara skadefri i år.

Dina tankar om den trupp tränarna Fagervall och Kimby i dag har att förfoga över? – Av det man ”hört” så är känslan bättre än i fjol. Vi får hoppas att pusselbitarna faller på plats i år.

Tankarna kring försäsongen och lagets resultat? – Nä, försäsongsresultat är egentligen oviktigt, däremot att hitta rätt i uppställningarna viktigare så kommer också vinsterna.

Fast jag tycker det sett bra ut på matcherna hittills!

Någon spelare som stuckit ut lite extra så här långt?David Lindqvist verkar taggad!

Du är ju från Hultsfred och kanske därför ser mest bortamatcher på plats, hur många matcher brukar du se live på en säsong? -Allt mellan 10-15 matcher.

Brukar det bli några hemmamatcher live i A3 Arena eller hur följer du laget när de spelar och du inte kan vara på plats? -Tyvärr är avståndet för stort till Umeå så det blir oftast på tv/datorn.

Löven4Ever rankar i dag Björklöven på plats sex i tabellen, på vilken plats tippar du dom? -femma eller bättre.

Några enskilda spelare du tycker man bör ha koll på i Löven, nyckelspelare och säsongens utropstecken? -Ha koll på Stål-Lyrenäs och Lindqvist. Nyckelspelare? Vet ej..

Stort tack att du tog dig tid Ari, nu blickar vi fram emot premiären mot KHK.. hur tror du förresten den matchen slutar? -4-2 till Björklöven.

En skön tvåa i matchen ligger just nu i oddset 2.47 hos Coolbet.

* * *

Är du på jakt efter de bästa oddsen på hockey, fotboll eller kanske någon annan sport? Spana då in vår samarbetspartner Coolbet! Klicka på loggan loggan nedan för ditt välkomsterbjudande och kolla då även in övriga odds för i kväll, eller kanske kommande helg.

Spana som sagt gärna in vår samarbetspartner Coolbet!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: