Navelludd & cykelbyxor

VF har idag en rätt intressant intervju med Jens där han säger följande:  – Många frågar om jag ska värva en back eller inte, men det beror också på hur man ser på hockey. Jag tycker allt hänger ihop. Nu får vi till exempel tillbaka Johan Bergmark har värvat in Fredrik Öberg och Peter Tsimikalis. Det kommer att fungera som någon slags halvbackar också. Visst är det så, att försvarsspelet spelas av alla fem gubbar, men jag har svårt att se att att någon av ovanstående går in och tar en ordinarie backplats och med Martin Johansson halvskadad och en krasslig Oscar Molin har vi egentligen bara riktiga 5 backar just nu. Det går liksom inte att komma ifrån hur känslig backsidan är. Medan forwardssidan är tightare än en cykelbyxa på Bert Karlsson kan backarna jämföra navelludd. Det kanske blir överflödiga forwards syssla, att sortera navelluddet efter färg i olika burkar … fast navelludd är väl alltid blått? Varför är det så? Nu kom jag lite från ämnet och för att återgå så tror jag bestämt att Jens kommer att värva. Skyr man inga medel för framgång ser jag ingen anledning att vara Linus på linjen. Ny back kommer…och kanske annat?

0 thoughts on “Navelludd & cykelbyxor

 • 29 december, 2010 kl. 21:52
  Permalänk

  Har ni hört/sett något från internmatchen? Varför inte spela mot teg?

  Svar
 • 29 december, 2010 kl. 22:42
  Permalänk

  Svar till Hibbert (2010-12-29 21:52)
  Ja, du Hibbert bloggen var på plats och nog hade en träningsmatch mot TSK kittlat och möjligen framkallat mer matchliknande känsla.

  Nu kändes det tyvärr mest som när grannarna samlas och lirar lite avslappnat innan man ska grilla korv och värma glögg. Det var absolut gemytligt, men det kändes inte som match direkt.. särskilt inte när ”domaren” Kingen Johansson iförd skor dömde från båset och flöjtade för spelarbyten..

  Nä, nu ser vi fram emot Allettan istället.. frågan är bara hur truppen ser ut då?!

  Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: