Nåt att önska sig?!

I kväll vet jag att det är det dan före dan, jag hoppas förresten ni alla köpte någon Bingolott av Bingo-Micke i MVG och i kväll hoppas vinna en bil, kanske någon resa till nåt europeiskt eller möjligen än mer exotiskt ställe. Eller varför inte bara lite extra cash?

Nu tänkte jag helt släppa julen för en stund och droppar i stället några namn jag verkligen hoppas sportchef Dalle Johansson har på sin radar inför kommande säsong. Dessa spelare passar iaf in på det jag tycker saknar i årets trupp, eller i vart fall skulle plussa den och de är dessutom i ”rätt” ålder.

23272197460_f49a451222_b

Inlånade #33 Adam Werner rätt mycket framtid Arkivfoto: AXELLÖF

Målvakter:

 • #33 Adam Werner, 18 år Färjestad BK J20 (Inlånad till minst 5 januari -16, blir det möjligen längre?)
 • #25 Jonas Johansson, 20 år Almtuna IS

Två rätt välväxta målvakter där den förstnämnda alltjämt ska bli intressant att se i match och där den senare som fick två matcher i förra J-VM har en ljus framtid. Adam så klart mer oprövad, men båda rätt spännande och helt klart framtidsnamn.

Johan Löf / AXELLÖF

#9 Didrik Strömberg med ”A” på bröstet i Timrå IK Arkivfoto: AXELLÖF

Backar:

Alla tre tämligen välväxta och rätt fysiska i sin spelstil, tillsammans dessutom även +1 i det så viktiga plusminus.

Forwards:

Genom Messy skulle vi få en uppgraderad Olof Mårs som definitivt tar jobbet framför kassen, men inte heller drar sig för att låta sargen gunga. Ruuttu 3:e bäst plusminus i ligan bland forwards och han är likt Widerström ingen som direkt kliver undan heller.

Johan Löf / AXELLÖF

#16 LEJ Arkivfoto: AXELLÖF

Utöver de ovan nämnda har vi dessutom så klart en radda ”egna” juniorer (numer x-Löv) vi alltid borde ligga på för att försöka locka hem, i fjol fick vi hem #16 LEJ som gjorde det väldigt bra fram till skadan. En rimlig ambition kanske vore att försöka locka hem minst en junior per säsong och sedan då så klart även ge dem förtroende och såklart erbjuda istid.

Utan att vi erbjuder killarna någon slags roll får vi det så klart svårt att locka med HockeyAllsvenskan jämfört med SHL, men vitsen och det rimliga ligger i att det borde och vi ska även kunna erbjuda seniorhockey (HockeyAllsvenskan) jämfört med junior-dito (J20 Super Elit) med långt i från samma chans på seniorhockey i nuvarande klubbar.

Några av alla de utflugna gröngula spelare jag då bl.a. tänker på är..

..men det finns så klart fler spelare än dessa och alla av ovan nämnda skulle så klart inte heller direkt ropa, – Hurra! Nu kommer jag direkt hem igen.. Men jobbar klubben Björklöven seriöst och försöker jobba vidare på det man visade och gjorde med #16 LEJ tror jag det finns viss chans iaf.

Jag älskar Löven, klubben har mycket fans och rätt stor publik. Men för intresset rent generellt i Umeå tror jag det kunde höjas än mer med något fler delar av laget från stan, samma positiva känsla men ännu mer klubbhjärta på nåt sätt. Och gärna någon från Lycksele, kanske ännu en från Nordmaling eller Vindeln etc. Men det kanske bara är jag..?!

* * *

Hur ser du på kommande säsong, eller ligger fokus fortfarande på denna..? Fullt förståeligt i så fall, jag ville denna gång bara lyfta frågan och droppa några spännande namn inför kommande säsong.. Jag räknar rätt kallt med att vi lirar vidare i samma liga kommande säsong.

Men fältet som vanligt fritt, skriv gärna en kommentar!

4 thoughts on “Nåt att önska sig?!

 • 23 december, 2015 kl. 16:45
  Permalänk

  Vilket lag är Marklunds AIF?????

  Svar
  • 24 december, 2015 kl. 21:39
   Permalänk

   Det där var en indirekt fråga va? 🙂

   Svar
 • 23 december, 2015 kl. 21:26
  Permalänk

  Nu väntar nog alla på Löven4evers önskelista till spelarna.

  Kanske en påse pengar till Dalle
  Eller ett första hjälpen-kit till Wargh.

  Vet att denna var mycket uppskattad tidigare år. Ett år till! 🙂

  Svar
 • 26 december, 2015 kl. 02:51
  Permalänk

  Önskar Simon Lundström tillbaka i laget , Mr tvärstopp på blå!

  Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: