Nästa skägg in

Jaha, det kom som en överraskning att vi skulle landa ett till skägg och så snabbt på Hamill. Modos Austin Farley fortsätter alltså säsongen i Björklöven. Vad vi förstått så finns det mycket mer att plocka ur honom än det Modo lyckades med och det blir rtiktigt intressant om man kan debutera redan i morgon.

Björklöven anger följande på sin hemaisda:

Björklöven har idag kontrakterat forwarden Austin Farley, närmast från Modo.

Efter en tung start i Hockeyallsvenskan valde MODO Hockey och Austin Farley att bryta kontraktet, vilket öppnade för spel i Björklöven.

– Vi har för tillfället många skador bland forwards och när möjligheten öppnades såg vi chansen att hitta en bra lösning för båda parter, säger Björklövens sportchef Daniel Johansson.

Austin Farley värvades till Modo inför säsongen och har tidigare spelat har spelat de senaste fyra säsongerna WCHA för University of Minnesota Duluth Bulldogs. Totalt svarade han för 46 mål och 60 assist på 144 matcher.

– Han fanns med i tankarna innan han blev klar för Modo och jag vet att det finns potential till något mycket bättre än vi sett hittils. Ett miljöombyte kan vara precis vad han behöver för att lyfta, säger Johansson.

Avtalet med Austin Farley sträcker sig till och med den 7 januari.

***

Ja, man har väl lärt sig att det inte är att lita på det sportchefer säger. Så sent som sent i går kväll sa sportchef Daniel Johansson till bloggen – Just nu är det inte aktuellt med fler värvningar. Det hann inte ens gå ett dygn och vad bloggen erfar så tar det inte slut här.

11 thoughts on “Nästa skägg in

 • 22 november, 2016 kl. 21:33
  Permalänk

  Hamill känns utan tvekan som ett mycket intressant nyförvärv. Fast jag måste säga att värvningen av Farley känns tämligen märklig. Jag har noterat att Modofansen är nöjda med att bli av med honom. Ja ja, som med allt annat så måste man ge detta en chans.

  Svar
 • 22 november, 2016 kl. 21:39
  Permalänk

  Har man sagt a får man säga, sa bull

  Svar
 • 22 november, 2016 kl. 21:48
  Permalänk

  Alltså nåt mer på gång!?? Blev jäkligt nyfiken på vad ni hört!

  Svar
 • 22 november, 2016 kl. 21:54
  Permalänk

  ”vad bloggen erfar” ni sitter ju mestadels och gissar. I princip aldrig det kommer något härifrån som ingen annan hintat om. Det är inget fel med att skriva om annat än nyförvär men det blir ganska tröttsamt när ni ska låtsas vara insatta

  Svar
  • 22 november, 2016 kl. 22:25
   Permalänk

   Det är ju valfritt om du vill läsa och bli trött eller välja en i ditt tycke bättre lövenblogg.
   Nej grabbar fortsätt med ert bra jobb med bloggen, vi är många som uppskattar det?

   Svar
 • 22 november, 2016 kl. 21:58
  Permalänk

  Varför bara till 7 januari? Kan det bli aktuellt med en förlängning?

  Svar
 • 22 november, 2016 kl. 22:04
  Permalänk

  Floppar han så förstår man den 7e.
  Då får vi ju trots allt tillbaka dom skadade förhoppningsvis är att truppen är intakt då.

  Svar
 • 22 november, 2016 kl. 22:31
  Permalänk

  Bra och snabbt agerat av Dalle den här gången. Tror också att Farley har mer i sig än vad han visat i Modo i höst men det lär visa sig. Är nog bra med ett kortids kontrakt för båda parter, Austin får ju lite press på sig att visa vad han duger till. Synd bara att han inte blir spelklar till imorgon, känns som vi behövt någon gubbe till.

  Svar
 • 22 november, 2016 kl. 22:40
  Permalänk

  Nu kan vi äntligen få se en äkta skäggkedja i Löven! Nu väntar vi bara på en återkomst med Moyer och Zalapski så har vi en hel skäggfemma?

  Svar
 • 22 november, 2016 kl. 22:57
  Permalänk

  När jag hörde att AF var sparkad tänkte jag att nu borde Löven sätta in en stöt vilket man gjorde. FinFint!

  Svar
 • 23 november, 2016 kl. 11:05
  Permalänk

  Bra gjort, är inte första gången som en bra spelare går dåligt i skitlaget modo, för att sedan göra bra ifrån sig när han blir, fri från skiten så det går säkert bra. Ta tex N.Torp ruggigt bra back i Timrå, gick till modo blev skitkass, Det finns mängder med andra exempel, Modo är en dokumenterat dålig klubb för att ta nästa steg i. Så att Farley blev Ofareley där säger inte så mycket. Mao så kan det bli en riktig hit i löven

  Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: