Näst bäste tacklare, men räcker det?

Han kom till Björklöven först som lån och sen som permanent, men om det blir någon fortsättning för Emil Wikström vet han ännu inte.

24870601775_60768cf823_b

#42 Emil Wikström går i väntans tider om det blir en fortsättning i Björklöven. Akivfoto: AXELLÖF

För att spana in fler Lövenbilder från AXELLÖF, klicka HÄR.

21-årige Emil lånades ju först in från Piteå för två matcher i början av oktober för att sen värvas permanent i slutet av november. Emil hann med totalt 21 matcher med ett mål som facit och 16 registrerade tacklingar (0,76/match) vilket var femte bäst i laget trots bara hälften så många matcher och näst bäste tacklingssnitt efter Lucas Sandström som hade 0,85 tacklingar per match. Han och Jonas Emmerdahl (23 tacklingar) svarade för mer än hälften av alla backars antal tacklingar tillsammans (12 st backar har klubben använt i år).

Om det blir en fortsättning i Björklöven är i skrivande stund oklart. -Jag har har haft ett första samtal med dom, men inte hört något efter det, berättar Emil för bloggen. han har inte funderat så mycket över framtiden än, men det finns intresse utifrån. – Ja, det är väl någon klubb som hört av sig direkt till mig hittills. Vilken klubb det rör sig om vill han dock hå¨lla hemligt än så länge. -Jo, det håller jag nog för mig själv ett tag!

Vad tycker du om din debutsäsong i hockeyallsvenskan då?-Gick väl lite upp och ner under säsongen men överlag godkänd tycker jag.

Och det är förstås i hockeyallsvenskan du vill fortsätta?-Jaa de är väl de som är målet!

Återstår att se om det är i Björklöven.

One thought on “Näst bäste tacklare, men räcker det?

  • 18 mars, 2016 kl. 12:56
    Permalänk

    Behåll han för guds skull. En spelare som kan tänkas ta ett blåmärke för att sätta en gräns. Sådana har vi inte haft många av på flera år.

    Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: