Nära, men inte mer än så

Vårt penaltykilling (PK) är så här långt smått outstanding med ett enda mål insläppt på 52 minuter och 23 sekunder (96,15 %) om man ser rent på denna säsong. Näst bäst är så långt Västerås med 90,91 % och delad trea är Timrå med 87,50 %.

Om vi sen börjar tala om rekord och gräver i arkiven så går vi dessvärre bet. Även om våra 40 minuter och 23 sekunder är bra som vi höll tätt denna säsong innan Kristianstads Erik Santesson förstörde festen, så är det inte rekordmaterial utan det har Timrå från säsongen 14/15. Då höll man nollan hela 51 minuter och 40 sekunder innan Vita Hästens Henrik Bankelius förstörde den sviten.

Tänkte även kort efter seriefinalen mot BIK Karlskoga att det i den matchen levererades fler skott än någon match tidigare med hela 81 skott, men där var jag helt fel ute. Redan förra säsongen toppades denna notering i dessa matcher:

29 dec 2018, Almtuna-Karlskoga 3-2, 87 st (39-48)
5 dec 2018, Pantern-Oskarshamn 2-3, 92 st (43-49)

Torde bevisligen vara fler än ”ynka” 81.

Så var det med det.

(Tack domarna.se för hjälpen)

* * *

Är du på jakt efter de bästa oddsen i fotboll, hockey eller kanske helt andra sporter? Spana då in vår samarbetspartner Coolbet! Klicka på loggan nedan för ditt välkomsterbjudande och kolla då även in aktuella odds.

Många är helt klart rätt spelvärda. Spana som sagt gärna in vår samarbetspartner Coolbet!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: