-Nära att bli utslängd!

I dag är det dags att se Södertälje-Björklöven i Scaniarinken för andra gången genom tiderna och det första mötet minns jag så väl, för det mesta hände ju i den matchen, som spelades den 3 oktober 2013.

Jag och bloggkollegan har nu initierat vår ”The Capital City tour” som blev ett skönt minne. Vi hann med att se själva matchen som var stört händelserik. 3-0 efter 3.44 och vi var ruggigt när att bli utkastade från pressläktaren för att vi visade lite väl mycket känslor när Löven gjorde 1-0 ”Så där beter man sig inte på en pressläktare!” fick vi minsann höra och fick onda ögat. Sen skadade sig Andrew Raycroft och vi fick matchstraff på Lucas Sandström samtidigt som han skadade sig. SSK kunde krypa närmare, men vi vann till slut med 3-2 (se nedan) efter att SSK vunnit skotten med 30-13.

Vi såg dagen efteråt lagets träning där Jimmy Blixt stod i mål och där han lurade en journalist att han var Raycroft. Vi gjorde ett ”hemma hos” i landslagsbacken Nils Anderssons lya där även Marcus Ljung hälsade på. Sen fick vi tyvärr se en fölust mot Sjurgården men i det stora hela en kanonvistelse i huvudstaden.

Se hela vår dokumentation från den resan här.

Vad tror ni? Får vi se en lika händelserik match ikväll och hur tror ni att det slutar? Skriv en kommentar..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: