Når Green Devils 500 medlemmar?

Förra säsongen hade supporterklubben Green Devils 437 st. medlemmar enligt deras hemsida (länk), frågan är om man når 500 st. medlemmar kommande säsong?

Här finns det även möjlighet att swisha ev. bidrag till: 123 049 88 24 (märk då betalningen ”tifobidrag”)

Som medlem i Green Devils kan man dessutom fram till sista maj köpa Supporterkortet (ståplats H för hela grundserien kommande säsong) för finfina 995 kr. Länk till Björklövens biljettservice om du klickar på bilden nedan.

2 thoughts on “Når Green Devils 500 medlemmar?

 • 24 maj, 2017 kl. 09:49
  Permalänk

  Tror tyvärr medlemsantalet minskar denna säsong! Många som bara är med för att få billigare årskort och denna sässong kan man inte köpa sittplats billigare om man är GD-medlem! (Bara ståplats) Vet många som gick med förra säsongen som har sittplats bara av den anledningen att årskortet blev billigare! Verkar vara varannat år dom kör drive på sittplatskortet också! 14-15 fanns GD pris förmedlem, inte 15-16, 16-17 fanns det igen, inte nu 17-18, men nästa säsong då är det säkert tillbaka! Så nästa år blir vi 500 medlemmar!
  /Olof

  Svar
  • 24 maj, 2017 kl. 16:37
   Permalänk

   Möjligen en del av förklaringen Olof, men kan dock tycka att ligans bästa fans de senaste säsongerna i takt med de klena sportsliga resultaten blivit mer anonyma och inte lika synliga heller. De är ju främst de själva som ska försöka hitta sina nya medlemmar, inte så att det enbart borde vara beroende av rabatterad biljett till T3 Center eller inte. Jag hoppas på minst 500 oavsett..

   Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: