Mysteriet med #19

Bloggen har fått en del frågor kring spelarnas nummer efter det att bl.a. Kristoffer Söder enligt EP kommer spela i nummer 25 kommande säsong. Då nyförvärvet Justin Crandall från AIK tidigare nämnt just 19 som sitt favoritnummer hade ett byte för Söder inte varit helt otänkbart.

Bloggen fick i går även ett mail från signaturen M som undrade ifall vi kunde luska kring ifall Söders nummerbyte möjligen berodde på att hans nummer skulle pensioneras och att klubben äntligen skulle hylla backlegenden Peter Andersson.

Just den tanken och att pensionera nummer 19 har bloggen tidigare fört fram, Peter torde vara den som närmast står på tur om det finns någon logik.

Men för att få svar på detta tog bloggen helt enkelt kontakt med sportchef Per Kenttä som sa följande: – Söder har fortfarande 19, vet inte varför det står 25 på Elite Prospects.

På följdfrågan gällande Justin Crandalls, de övriga nyförvärvens nummer eller ifall någon spelare valt att byta nummer till kommande säsong blev svaret: – Du får helt enkelt vänta tills vi presenterat allas nummer.

Som alltid iaf lite klara besked från Kenttä, om det ev. ändå kan möjliggöra en pensionering av nummer 19 kommande säsong eller framöver får vi luska vidare kring i höst.

Vi kommer nog inte längre kring detta just nu, men av sammanställningen på EP kan väl misstänka att minst två nummer till kan vara fel. De känns ärligt helt galet fel, undra vilka de kan vara och varför?

* * *

Du som inte redan bidragit till Supporterspelaren, du kan ju alltid sätta in ditt bidrag direkt till insamlingen som du hittar genom att klicka på nedanstående bild.

* * *

Sedan har du väl inte heller missat tävlingen då du ska gissa på bloggens eget bidrag till Supporterspelaren 19/20. Klicka på bilden nedan för att komma till tävlingen.

* * *

Bloggen vill även uppmana till att lösa säsongskort inför kommande säsong om du nu inte redan gjort det. Antingen på denna länk eller via bilden nedan.

* * *

Är du på jakt efter de bästa oddsen på sport m.m.? Spana gärna in vår samarbetspartner Coolbet! Klicka på loggan för att ta del av ditt välkomsterbjudande och kolla då även in oddsen för i kväll eller kommande matcher.

Spana som sagt gärna in vår samarbetspartner Coolbet!

3 thoughts on “Mysteriet med #19

 • 5 juli, 2019 kl. 19:21
  Permalänk

  Toppen, tack så länge!
  Då får vi bara hålla tummarna att dom väljer att hedra Peter Andersson och pensionera 19 för alltid!

  Svar
 • 7 juli, 2019 kl. 22:06
  Permalänk

  Lite märkligt är det också att Linkan är uppsatt som #17. Den hänger som bekant i taket redan.

  Svar
 • 11 juli, 2019 kl. 18:06
  Permalänk

  Man bör ha i minnet att sjutton är ett magiskt tal, nästan i klass med fyrtiotvå, och att det var som sjutton.

  Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: