Mycket gröngult när Hockey-VM igång

Idag drar Hockey-VM igång och aldrig har ett VM spelats utan att Björklöven nämnts på ett eller annat sätt och i år förmodligen oftare an vanligt, för i år kryllar det med kopplingar till vårt gröngula gäng.

Foto: Lövenbloggaren

 Först och främst ska ju Daniel Rahimi sitta med som en av experterna under detta VM som beskrivs som den största satsningen SVT gjort under ett VM.

På isen kommer vi även se Adam Reideborn och Marcus Åkerblom i Tre Kronor, Oliver Larsen och Felix Maegaard-Scheel i Danmark, Christian Bull i Norge och Mikelis Redlihs i Lettland.

*

Sen är ju ett VM sällan ett VM i sin rätta bemärkelse. Utöver att de bästa inte är med så hittar vi numera exempelvis svenske Viktor Svedberg i Kazakstans lag. Visst, samme Viktor som spelade i Tre Kronor för två säsonger sedan. I Belarus hittar vi fyra kanadicker och ytterligare ett gäng dubbelpassare i så många lag att man nästan tappar lusten. Samtidigt fick jag lite puls att se namnet Tom Kühnhackl i det tyska laget. Hans pappa Erich var en lirare av sitt eget slag. Det sas ju exempelvis att han hade ett eget omklädningsrum i landslaget för att han tyckte att de andra var för dåliga. Där snackar vi självkänsla. Om det sen var sant eller en skröna låter vi vara osagt. Nä, alla gå igenom laguppställningrna är nästan roligare än själva spelet, men kankse suget kommer där lagom till ecentuellt slutspel.

Vilket sug finns det i er hockeytarm när VM nu drar igång?

* * *

Är du på jakt efter de bästa oddsen i fotboll, hockey eller kanske helt andra sporter? Spana då in vår samarbetspartner Coolbet! Klicka på loggan nedan för ditt välkomsterbjudande och kolla då även in aktuella odds. Många är helt klart rätt spelvärda.

Spana som sagt gärna in vår samarbetspartner Coolbet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: