11 thoughts on “-Mycket bättre disciplin

 • 12 december, 2015 kl. 22:24
  Permalänk

  Vad går han på?

  Avgå Tommy.

  Svar
 • 12 december, 2015 kl. 22:29
  Permalänk

  Jag kan tyvärr inte titta på videon just nu. Tycker han att det var mycket bättre disciplin i den här matchen? Det känns lite konstigt när man ganska klart förlorar en match där motståndarna inte är bättre spelmässigt. En massa frilägen hela matchen, och några onödiga utvisningar som ledde till matchavgörande 3-1.

  Svar
 • 12 december, 2015 kl. 22:38
  Permalänk

  Nä men så att, det här känns ju stabilt. Känns som det återigen finns chans att nästa säsong få möjlighet att njuta av matcher mot t.ex. frejdiga och nytänkande Kovland.

  Svar
 • 12 december, 2015 kl. 22:52
  Permalänk

  Hur kan han ens nämna:Bra bortamatch längre!!!!!!!
  Det var ju flera idiotiska misstag och dåligt pp.
  Nä nu får Tommy ge sig
  Bara att erkänna:Vi är inte bättre

  Svar
 • 13 december, 2015 kl. 00:11
  Permalänk

  Nu får det väl för faan räcka. Är han helt jävla slut bakom pannbenet. Hur länge ska detta helvete få fortsätta. Fattar inte folk att denna människa kommer att totalt förgöra våran klubb. Han måste bort omedelbart. För faan agera nu, NUUUUU.

  Svar
 • 13 december, 2015 kl. 00:12
  Permalänk

  Löven gör faktiskt inte en spelmässigt särskilt dålig match (jag såg den på Cmore och ni som påstår motsatsen måste ha orimliga krav på vårt lag). Problemet är, och har varit hela säsongen, att våra motståndare sätter allt när det vankas målchanser och Löven behöver fyrtiotusenmiljarder mållägen innan man kan peta in en puckjävel. Är det hållbart i längden? Näe, trodde väl inte det. Det kan ju sannolikt inte vara så att ALLA motståndarmålisar lyckas göra sin livs match mot just Löven, då MÅSTE det sitta i någonting annat.

  Sedan är vår älskade Kevin inte den fantom han var förra året och räddar inte poängen åt oss på samma sätt. Det innebär att vi nu synas på ett brutalare sätt. Så här hade det förmodligen sett ut redan förra säsongen om vi inte haft en levande vägg i mål.

  Jag tycker uppriktigt synd om Tommy Jonsson. Han och ledarstaben har förmodligen lyft och vänt på varje sten som finns i skogen men i slutändan dabbar vi oss ändå och lyckas hitta ett sätt att förlora. Jag tror inte att det bara är vi supportrar som oftare och oftare skriker ”Avgå Tommy!”, jag tror nog att han självmant skulle vilja lämna skiten. Vem fan vill träna ett losergäng som inte kan visa hjärta? Men nu sitter karln fast med ett kontrakt och då är det bara att gilla läget och lära oss acceptera varandra.

  Svar
  • 13 december, 2015 kl. 09:38
   Permalänk

   Varför skeppar då Tommy iväg en spelare som vi vet kan göra mål och börjar leta efter ny spelare som alltid är en chansning, behöver tid att komma in i laget, etc. Jag tror han har en sten till att vända på.

   Svar
  • 13 december, 2015 kl. 09:44
   Permalänk

   Dummaste skit jag läst på länge. Alla våra problem börjar och slutar med Tommy Jonsson. Han har en taktik som är otroligt enkel att vinna mot, ställ upp och vänta på misstagen så vinner du med 3-4 puckar.

   Vi missar inte lägen, vi skapar knappt några då vi endast rullar runt i sarghörn och aldrig har trafik framför mål. 32 omgångar spelade, varje match lika usel över 60 minuter. Det största sportsliga fiaskot i Lövens historia, och snubben behåller jobbet? Man baxnar!

   Svar
 • 13 december, 2015 kl. 20:25
  Permalänk

  Nånstanschppnåttsätt: Så du tycker inte att Löven skapar chanser nog att vinna varje match? Jag har sett alla Lövens matcher i år, både live och på Cmore och Löven har inte varit så spelförande sedan man spelade mot bajslag i ettan.

  Tror du mig inte kan du roa dig en helkväll med att gå igenom årets statistik, match för match (puckinnehav och skott). Visst, Löven är sanslöst ojämna och göra vissa oförklarliga plattmatcher men är samtidigt spelarförande i 80 % av matcherna. Så att påstå att vi inte skapar något framåt är en lögn!

  Svar
  • 13 december, 2015 kl. 22:57
   Permalänk

   Fint, då delar vi samma horribla upplevelser, alltså de av att bevittna Lövens samtliga matcher.

   Vad ger puckinnehav om det inte leder till segrar? Vi har praktiskt taget gett bort matcher, senast igår, genom vårt naiva spel. Det enda en fortsättning med Tommy leder till är ännu en bortkastad säsong, möjligen med kval för att hålla oss kvar.

   Vem vet, med lite tur får du snart se oss möta bajslag i ettan igen! Själv har jag högre kravbild än så på nuvarande trupp. Det är inte otur eller oflyt när 32 omgångar spelats, så den bortförklaringen kan du lämna därhän.

   Löven under Tommy Jonsson är ett stort skämt. Det är alltid enklare att blunda än att acceptera sanningen, den är att Löven går mot ekonomiskt minus och det största fiaskot i klubbens historia. Det säger inte lite när vi pratar om Löven.

   Svar
 • 14 december, 2015 kl. 23:05
  Permalänk

  Det Waltin skapade har TJ snabbt raserat!

  Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: