Murphys skada kan vara allvarlig(Uppdat.)

Undertecknad var ju i kontakt med tränare Fagervall under dagen kring Cody Murphys skada och fick inte ut mer än just skada och att han inte visste mer.

Cody lär, likt alla lövenfans, be till högre makter att skadan är lindrig. Foto: Erik Sandin / Frilansfotograferna

Han var också samtidigt väldigt tydlig med att han aldrig kommer kommentera skador, så han förstår inte ens att vi frågar. Dock får man aldrig veta om man inte frågar, även om han i sig inte vill svara.

Såg nu att Gustav på Lövenbloggen skrev följande om Cody : Det första jag hörde var foten, men nu sent efter matchen fick jag ett tips om att han skadat axeln och kan bli borta länge, rent av stora delar av säsongen. Det är inte alls bekräftat, men lär klarna i morgon om det är sant.

Redan innan jag kontaktade vid lunchtid Fagervall fick jag själv liknande uppgifter, att Murphy ska ha fått en smäll på träning och då fått en axelskada. Man befarar att den är allvarlig, men kan inte till 100 % avgöra skadans exakta art innan svullnaden gått ned vilken kan ta en till två veckor. Är det vad man befarar är han åter i spel om ca tre månader dvs i mitten av februari, dvs kring omgång 45-46 av 52.

Vore riktigt tråkigt om vi måste ersätta en spelare istället för att förstärka. Sen är ju det riktigt tråkiga för Cody själv. Vilken jäkla skitsäsong det blir om det är en allvarlig axelskada. Vi håller förstås alla tummar.

Uppdatering 00:07:

Det senaste bloggen fått fram är att det ska röra sig om ett ”nyckelben ur led”och alltså inget brott. Sen kan det ha gått en del senor vilket gör det omöjligt i dagsläget att sia om när han kan vara tillbaka.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: