Möt Mia, Sune samt Johan i styrelsen

Under förra veckan såväl årsmöte med IF som stämma med AB och vi fick tre nya i respektive styrelse som numer är fulltalig för bolagets del. De nya är Johan Jarl (kapten för det laget som tog klivet upp igen säsongen 12/13), Mia Eskilsson samt Sune Joelsson.Sedan tidigare har Erik Åström pratat lite med Johan (numera Norrporten) hur han ser på sin nya roll och vad han vill bidra med i styrelserummet. Bloggen har numera kollat med de andra två och vad Mia (Ikea Centres) respektive Sune (Motorcentralen) främst vill bidra med.

Johan Löf / AXELLÖF

Green Devils med tifo från föregående säsong. Arkivfoto: AXELLÖF

För att spana in fler Lövenbilder från AXELLÖF, klicka HÄR.

Nedan då intervjuerna med de två andra nyförvärven till styrelsen, de berättar bl.a. hur deras tankar gått och lite om hur de ser på framtiden. Håll till godo!

* * *

Tjena på er nya styrelsemedlemmar, hur är läget..?

– Hejsan, bara fint. (Sune)

– Hej grabben, allt är toppen! (Mia)

I förra veckan då klart att ni kliver in i Björklövens styrelse i både bolag och förening. Hur gick tankarna egentligen när du fick frågan Mia och vad vill du främst bidra med i detta arbete? – Ja precis, det känns otroligt inspirerande. Jag bidrar bl.a. med mycket engagemang för ungdomshockeyn och ett stort nätverk inom näringslivet. Vi är en bra grupp som gör det här tillsammans, det är det viktigaste.

..och du Sune?Jag ska försöka bidra med mina affärskontakter men även mina marknadsförings-, sälj- och organiseringskunskaper. Att driva ett hockeylag är i många fall som att driva ett företag och där är jag supernöjd med vad jag och mitt duktiga marknadsledande Volkswagenlag presterat, så nåt ska man väl kunna använda av dessa erfarenheter.

Men var det helt självklart att anta sig uppdraget och sätta sig vid styrelsebordet?Då vi just nu på mitt ordinarie jobb på Motorcentralen expanderar och bygger en ny fantastisk bilanläggning så var första tanken att ”jag har inte tid” men efter några dagars funderingar kände jag att ”då mina tankar och känslor” i alla fall ofta är på Löven, så varför inte vara med och påverka och tillsammans med övriga i styrelsen försöka hitta den rätta vägen en gång för alla. (Sune)

..och du Mia? – Ja, självklart! Jag tog ett par dagars betänketid för att säkerställa att jag har den tid som krävs bara. Går man in i ett uppdrag som detta måste man göra det helhjärtat.

..och när tror eller hoppas ni Björklöven återigen lirar i den högsta ligan? – När det gäller SHL så är målet givetvis detta men jag känner ”hellre ett topplag i Allsvenskan än bottenlag i SHL”. Med andra ord hela föreningen ska vara så förberedd det går den dagen man går upp. Nu med vår nya organisation med Fagerwall, Jäger och Joakim Gustafsson m.fl. känner jag att grunden på bygget är klar nu är det bara att fixa väggar och tak så ska framgångarna komma. Det ska alltid vara jobbigt att möta Björklöven känns som en rätt devis, vi ska vara bäst förberedda på alla plan. (Sune)

– Jag tror att man ska skynda långsamt, förbereda föreningen i grunden och bygga underifrån. Hoppas kan man alltid göra, mitt hopp är att J-20, dam- och herr-laget spelar i respektive högsta liga 2020. (Mia)

Stort tack att ni tog er tid , grattis till platsen i styrelsen och sedan vill bloggen även passa på att önska trevlig midsommar!

– Tack själv och detsamma! (Mia och Sune)

3 thoughts on “Möt Mia, Sune samt Johan i styrelsen

 • 23 juni, 2016 kl. 17:23
  Permalänk

  Mycket bra o intressant intervju!

  Får önska alla en glad midsommar och semester.

  Bingo-Micke

  P.S. Har nästan alltid med mig skraplotter o sälja fast jag har semester om ni skulle stöta på mig D.S.

  Svar
  • 23 juni, 2016 kl. 19:26
   Permalänk

   Kul att den uppskattades och tack det samma Bingomicke. Ha en riktigt trevlig midsommar och en underbar gröngul sommar..

   Svar
   • 7 juli, 2016 kl. 19:37
    Permalänk

    Hey Ark,hatnanis – if you need further info just ask and check also my articles on santiago, valparaiso and the area around pucon if you go further south. i’ll be back in South America in a few weeks too – yay!

    Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: