Moras lagkapten klar för Björklöven

Tidigare gick MrMadhawk ut med uppgifter om att Moras kontrakterade norske landslagsback Mattias Nörstebö är klar för Björklöven. När Höken kommer med uppgifter stämmer dom och idag presenterade så 25-årige Mattias som Björklövens andra nyförvärv inför säsongen 21/22. Målvakten Claes Endre presenterades ju i går.

Foto: Janne Nilson, Frilansfotograferna

Kontraktet är skrivet på två år.

Björklöven meddelar följande:

*

Detta visar återigen är det inte lönar sig att spekulera i vilka som Per Kenttä kan plocka in och vilka spelare som kan tänkas vara aktuella. Här landar han en kontrakterad lagkapten i tydlig riktning uppåt. Igår en målvakt med framtiden för sig. Dessa såg man inte komma. Bra start på sillyn och en bra fingervisning om framtiden. Det här är också ett bra budskap till de som ännu inte vill förlängs sina säsongskort pga ”Man vet ju ingenting om Löven just nu”. Nu vet ni.

*

* * *

Är du på jakt efter de bästa oddsen i fotboll, hockey eller kanske helt andra sporter? Spana då in vår samarbetspartner Coolbet! Klicka på loggan nedan för ditt välkomsterbjudande och kolla då även in aktuella odds. Många är helt klart rätt spelvärda.

Spana som sagt gärna in vår samarbetspartner Coolbet.

2 thoughts on “Moras lagkapten klar för Björklöven

 • 29 maj, 2021 kl. 17:44
  Permalänk

  Två viktiga o riktiga toppnamn, hoppas fler nu bestämmer sig för att stanna bland de som har utgående kontrakt. Nästa säsong då jävlar ….Marklunds månde bäva, de ville ju ha Endre enl uppgift.

  Svar
 • 29 maj, 2021 kl. 19:40
  Permalänk

  Axel, Tyler, Zack och Olle, nu ser ni vad som gäller. Skriv på NU.

  Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: