Mora IK blir Lövens motståndare i kvarten!

Nu är det klart att både AIK och Västerås gör sällskap med Timrå, BIK Karlskoga, Björklöven, SSK, Västervik och Mora in i kvartsfinalspelet.

I kvällens sändning så har även lagen valt sina motståndare, så här valde då lagen:

Timrå vs AIK
BIK Karlskoga vs Västerås
Björklöven vs Mora
..samt då SSK vs Västervik som egentligen inte hade något som helst val.

Björklöven kunde alltså välja Mora, ett lag man har rätt bra statistik på genom två segrar, sex poäng och en målskillnad på 13-14 mot. Ser vi till form på senaste tre matcherna tre segrar för Löven och nio poäng och 14-2, samtidigt som vi ser en vinst och fyra poäng samt 9-8 i målskillnad för Mora.

För övrigt rätt väntade val av både Timrå som BIK Karlskoga, blir intressant att se ifall något av de högre rankade lagen förlorar sin serie och spetsar till det än lite mer inför en kommande semifinalserie. Men nu kvartarna föst och då alltså bäst av fem, tankar kring Lövens motståndare Mora?

Kommentarer, reflektioner och tankar..? Fältet som vanligt rätt fritt

* * *

Är du på jakt efter de bästa oddsen på Hockeyallsvenskan? Spana då in vår samarbetspartner Coolbet! Klicka på loggan för att ta del av ditt välkomsterbjudande och kolla då även in övriga odds för i kväll.

Skapa ditt konto om du nu inte redan gjort det och lägg sedan ett spel utifrån dina egna tankar för att krydda matcherna!

3 thoughts on “Mora IK blir Lövens motståndare i kvarten!

 • 19 mars, 2021 kl. 22:03
  Permalänk

  Västervik? Det var väl Mora? Känns lite otäckt hade hellre sett Västervik, förvånad att Timrå väljer AIK hoppas AIK ser det som inspirerande att bli valda och ger Timrå en match. Kanske AIK skräller???

  Svar
  • 20 mars, 2021 kl. 00:38
   Permalänk

   Är också skeptisk till att möta Mora. Tror nog att Västervik hade passat bättre.

   Svar
 • 20 mars, 2021 kl. 18:23
  Permalänk

  Tar mora alla dagar i veckan före västervik. Västervik är ett bättre lag än mora + vart vår mardröms motståndare alla år i HA. 11 av 12 poängen vi tagit mot västervik är inte talande för hur matcherna varit. 6 av 12 hade vart mer rättvist om man ser till hur jämnt det vart

  Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: