Molin och Grönlund om Allstarmatchen

På fredag ser All-Star matchen mellan division1-2 lagen i Norr-och Västerbotten ljuset. Den första i sitt slag, men givetvis inte den sista och hyllas ska de som hyllas bör, grundarna i norrhockey.se. Vad de åstadkommit på mindre än en halv säsong är som man säger på utrikiska "remarcable". Nu har vi ett lag av killar som lever FÖR hockey, men inte lever AV hockey. Jovisst, finns det "STJÄRNOR" som har det bra, men de är i ytterst fåtal. Vi kollade läget med två av Lövens representanter, Oscar Molin och Anders Grönlund.

Tjena, grabbar. Uttagen till Allstar-matchen på fredag. Hur känns det?

– Jag hörde det, visste inget om att det skulle vara något förrän coachen ringde och sa att jag var uttagen, kommer bli kul att få åka upp och spela i Coop Arena som man tagit några skär i under junior-åldern, men ska sägas att det är j-vligt surt att missa vårat julbord med laget som är samma datum. (Anders)

 
– Jodå det känns som en kul grej, ska bli kul att se vad det blir för formationer. (Oscar)


Ah, Några Tegare har ju tackat nej pga av någon lagsammankomst. Stort att ni väljer bort. 
Jasså? Ja, som jag förstått så har det varit röstning på vilka man vill ska delta i matchen, så självklart om några få stackare som har röstat på en att vara med och spela, sedan inte dyka upp tycker jag är lite respektlöst.  (Anders)
– Ja, vi missar julbordet men det är sånt som händer. Vi får ta igen det på avslutningsmiddagen. 🙂:) (Oscar)
 
Respekt! Ser du matchen som ett skyltfönster eller bara en kul grej?

-Jag hoppas det blir en rolig grej med kanske någon form av skill-competition nu efter jag har studerat på Omarks youtube-straffar några dagar. Känner att det är dags för mig att visa min portfolie! (Anders)
 
Hehe, finns inget bättre än att förnedra en målvakt.: ) Även om det inte blir av i år så kan jag snacka med arrangörerna. Visserligen lär en eventuell förändring inte bli av förrän till nästa säsong och då är ju ni i allsvenskan, eller hur?
-Förhoppningsvis är Björklöven i Allsvenskan nästa år och då får man chansen även det året, så vore det grymt kul, men som sagt är det väl bara Kingen som har kontrakt över nästa år har jag för mig!
 
Förhoppningsvis blir du kvar till nästa år, givetvis vart klubben befinner sig och vad du själv vill.
-Word.
 
Grönlund vill ha en skills-competition för att kunna ta efter Omark. Om du skulle få lägga en straff, vad skulle du då hitta på?
– Haha, Grönis gjorde faktiskt Omark-snurren på träningen dagen efter med lyckat resultat, tveksam dock om han klarar 2 i rad. Jag vet faktiskt inte vad jag skulle försöka mig på, kan bli allt från en Foppa till en Datsyuk men det mesta tyder på att det blir "fake the shot, backhand, top shelf" som Patrick Kane brukar säga.(Oscar)
 
Ja, Omarks är snygg när den lyckas, men om den misslyckas? Vågat att göra på match, men Omark har ju visat att han törs. Känns onödigt att köra i Allettan i alla fall. : ) Datsyuk är ju i alla fall kungen när han bara väntar ut målvakten..
– Själva straffen som Omark gör är i sig är väl inte så märkvärdig men sättet han gör det på och i första NHL-matchen är så grymt fräckt! Tycker det är trist att Tampa Bay bölgrinar om det. (Oscar)
 
Ja,tråkigt, riktigt tråkigt. faktiskt. Att Nordamerikanerna grinar är en sak, men att Mattias Öhlund faller in i klubbens mök är bara tråkigt. Du å din sida ska ju i alla fall helt enkelt dra ett handledskott i klubbhandskrysset. Går det på ES-målvakter på det på alla. : )
– Fattar inte varför dom ens ska gnälla? St Louis har ju backat in en puck på straff…kasta spjut i radhus? Haha… Ja, hade det varit i september så hade jag inte tvekat men på senaste tiden har det målskyttet låst sig trots flera öppna lägen. Sparar dom till allettan antar jag. (Oscar)
 
Du kan och det vet du! Man kan ju inte hålla på och skotta in mål helt oförhappandes. Sätter man varje skott blir det väl inget kul?. Vi tar dom när det som bäst behövs. För mig räcker det om du sätter avgörande mål mot S-svall i sista omgången av kvalserien.
-Ja, det skulle man inte tacka nej till! speciellt om det innebar avancemang. (Oscar)
 
Givet. Lycka till på fredag. Ska försöka hålla koll på er även om jag inte kan vara på plats.
– Tackar! Ska försöka vara obesegrad mot Luleå i år.(Oscar & Anders)
 
Kom ihåg. Krysset är alltid ledigt!
– Noterat! (Bägge igen)
 
 
Förresten, vet ni vem som ska coacha er i Allstar-laget?
– Jag har ingen aning hur uppläget är riktigt? Har inte hunnit prata med någon från andra klubbar eller lule-spelarna. Vet bara att matchen är kl.19.00 i Coop (Anders)
– Inte klart än som jag förstått det. Faktiskt väldigt lite info, men det blev ju rätt tight med tid också så förhoppningsvis får vi veta litegrann de närmaste dagarna.Inte klart vem som ska coacha som jag förstått det.(Oscar)
 
Löven4Ever önskar er hur som helst lycka till och vet att ni gör bra ifrån er.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: