Molin & Bergmark! Lindlöf?

Bygget tuffar på och ytterligare stenar läggs allt eftersom, i går var det Oscar Molin som presenterades som helt klar även om det varit mer eller mindre klart den senaste tiden och i dag Johan Bergmark, den gamla play off och kvalserieräven om ni minns? Jag hade tidigare fått uppgifter om att Bergmark knappast skulle spela i grön-gult något mer, jag hade verkligen ingen anledning att tvivla på de uppgifter jag fått men det känns så klart skönt att allt nu har löst sig.

Stålnacke skriver i samma veva att det verkar knapp fördel Björken i kamp med Aspen om Lindlöf. Asplöven ska ha sagt tack, men nej tack och Jonis sambo ska enligt uppgift på arbetsintervju till Umeå kommande vecka. Det låter ju lovande i alla fall!

+ + +

Det börjar faktiskt kännas riktigt roligt med hockey igen och det som gått att ta del av från presskonferensen tycker jag lovar mycket gott. En helt annan öppenhet och god kommunikation tror jag är helt nödvändig för att börja återbygga förtroende från samarbetspartners och fans. Det kommer ta tid, men med stort tålamod från alla inblandade kommer vi klara det, eller hur?

Nästa torsdag möter vi Teg SK, jag längtar redan! 

0 thoughts on “Molin & Bergmark! Lindlöf?

 • 5 augusti, 2010 kl. 21:01
  Permalänk

  Längtar lika mycket till hockeystarten som varje år, trots med spel i Division 1. För min del blir det att se första matchen mot Skellefteå, kanske blir att se mot Modo. Hoppas verkligen att det kan dyka upp lite folk. 🙂 Det har varit tufft att vara lövare de senaste månaderna när man själv kommer från Skellefteå.. Men har man Löven i hjärtat så har man!

  Svar
 • 5 augusti, 2010 kl. 21:53
  Permalänk

  Visst längtar vi!! Tror det kan bli en kul säsong ändå. Dax att uppdatera era ”dagens björklöv” kanske? Fast jag hoppas väldigt mycket att Fredrik Öberg kommer tillbaka, han kan vara skillnaden mellan Div.1 och allsvenskan.

  Svar
 • 5 augusti, 2010 kl. 22:22
  Permalänk

  Svar till Lövare från norr (2010-08-05 21:01)
  Låter bra Lövare från norr,ska bli intressant att se hur mycket folk som kommer på festivalen i år.

  Min förhoppning är i alla fall att kunna se såväl Skellefteå, Luleå som MODO.. läste att Björk drömde om Foppa i festivalen.. ja, den andra med foten alltså. Det hade varit rätt fränt. Härligt att du hittade ”rätt” lag trots att du kommer norrifrån..

  Svar
 • 5 augusti, 2010 kl. 22:27
  Permalänk

  Svar till Henk (2010-08-05 21:53)
  Absolut Henk, det ska vi fixa inom kort.. men om VK kör en presentation om Olleranta och de andra gamla sauna-finnarna på sin ”Björklöven-sida” så är vi i alla fall inte värst. Märkligt att sidan inte kunnat uppdateras ännu, tro bara att vi inte försökt påverka.. det har vi verkligen gjort. Ska bli spännande att se vad som händer med Öberg.. skulle absolut göra skillnad.

  Svar
 • 5 augusti, 2010 kl. 23:30
  Permalänk

  Angående uppgifterna att Bergmark aldrig skulle spela i löven igen. Det handlade förmodligen inte om löven i sig, utan om arslena som styrde skutan. Dom är borta och då kan Bergmark tänka sig att komma tillbaka. Jag tror det är så. Välkommen tillbaka Bergmark!

  Svar
 • 6 augusti, 2010 kl. 19:41
  Permalänk

  Svar till peken (2010-08-05 23:30)
  Håller med dig peken, troligen berodde det på arslena från förr..

  Men jag hade definitivt ingen anledning att tvivla på de uppgifter jag fått. Sedan verkar inte skadan varit så allvarlig som jag tidigare hört heller.. känns nästan som man står med byxorna nere och alla andra pekar och skrattar, det känns inte bra.

  Men jag hade definitivt ingen anledning att tvivla, skulle aldrig göra det i ett liknande läge framöver heller. Nu är vi där vi är och i likhet med dig hälsar bloggen så klart Johan välkommen hem, skönt med derby kommande vecka! Släpp pucken då!

  Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: