Mobilabonnemang hos A3 stödjer Löven

Hos Björklövens partner A3 får nu företag och privatpersoner möjlighet att stötta Björklövens ungdomsverksamhet via mobilabonnemang från A3.

Björklöven skriver bl.a. följande på sin hemsida:

– Vi ser detta som en jätterolig möjlighet att aktivera vårt sponsorskap med Björklöven genom våra egna produkter och samtidigt bidra till barn och ungdomars aktiva fritid i Björklövens verksamhet, säger Henrik Nilsson, privatmarknadschef & vice VD på A3.

Björklövens försäljningschef Michael Dahlén säger följande: – Det känns väldigt bra att utveckla samarbetet med A3 som är en viktig partner. Löven-abonnemang bidrar till bättre förutsättningarför Björklövens ungdomsverksamhetsamtidigt som vi kan erbjuda våra fans en bra produkt.

Jag tycker spontant att dessa typer av samarbeten är så mycket mer värda för båda parter än ren och skär sponsring. Inte för att dessa pengar är mindre värda i budgeten eller så, men mer för att hitta samarbeten som gynnar båda parter på ett sätt.

För varje Löven-abonnemang skänker A3 för övrigt 10 kr per månad till Björklövens ungdomsverksamhet.

Fältet som vanligt tämligen fritt.. Skriv gärna en kommentar om du känner för det.

* * *

Har du tänkt dig till Hedlundadungen den 17:e augusti? Klicka på bilden nedan för all info om U Rock.

* * *

Är du på jakt efter de bästa oddsen i fotboll, hockey eller kanske helt andra sporter? Spana då in vår samarbetspartner Coolbet! Klicka på loggan nedan för ditt välkomsterbjudande och kolla då även in aktuella odds. Många är helt klart rätt spelvärda.

Spana gärna in vår samarbetspartner Coolbet! Klicka på loggan för att ta del av ditt välkomsterbjudande.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: