Mjölby HC besegrade Lund Giants HC

Vi kollade ju läget med Serben Vikström i går om den där ev. effekten då Linköping bortaslog Skellefteå AIK i torsdags ,vi skrev redan då att Mjölby i dag skulle möta Lund Giants HC. Hur gick då matchen?

MegazoneFörst får vi tacka Erik ”Serben” Vikström som hade tänkt försöka få till en bild med de båda tränarna före matchen, för precis som Stefan SYD skrev i en kommentar tränas Lund Giants HC av forne guldhjälten Matti Pauna. Matti har gjort så i 5 säsonger, men som spelare blev det alltså bl.a. fem säsonger i den gröngula Löventröjan och då var han både med på guldet -87 och silvret -88. Därutöver bl.a. ett VM-guld och ettVM-silver på sina 27 landskamper för tre kronor under samma period han representerade Löven.

I dagens fight i blev det till sist seger för hemmalaget med 3-0 efter periodsiffrorna (1-0,0-0,2-0) hemma i Toyota M H Arena. Det innebär samtidigt att Serben med sitt Mjölby HC får fortsätta jaga vidare mot direktplats play off 2. Nu blev det tyvärr ingen bild då Matti var på språng innan och Serben inte trodde på något kramkalas efteråt.

Megazone

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: