Mittmedia storsatsar på SCA-cupen!

Trots att arrangerande klubben Sundsvalls Hockey lagt ned sin A-lagsverksamhet och därmed klivit ur sin egen turnering, så har det massmediala intresset för SCA-cupen med Björklöven, Mora, Timrå och Modo aldrig varit större.

Mittmedia, som bevakade turneringen även ifjol, kommer att utöka sin bevakning. Efter förra årets succé kommer Mittmedia och Hockeypuls nu återigen att livesända samtliga matcher från Sundsvall Energi Arena under veckan, uppger st.se. – Det känns fantastiskt att vi kan erbjuda hockeyfansen en fullmatad satsning. Det kommer bli den perfekta uppladdningen inför säsongen, säger Hockeypuls och Mittmedias redaktör Adam Johansson som kommer bjuda på livesända matcher, studiomagasin och djupdykningar i alla lag.

– Vi är otroligt tacksamma att lagen ställer upp och kommer nu ändå. Det var inga problem alls, och i min värld är det en jättebra cup med riktigt bra hockeymatcher i Sundsvallsområdet. Det hade varit ännu roligare om vi också var med, men det blir ändå en bra cup, säger Roger Magnusson, cupansvarig från Sundsvall Hockey.

I år kommer konceptet även att utvecklas ytterligare. Du som tittare kommer bland annat kunna interagera med våra experter, och synas i vår livesändning genom att använda hashtagen #hockeypuls på Twitter.

– Förutom studio och kommentatorer under matcherna kommer vi även att ha en rinkside-reporter som ger våra tittare intervjuer och senaste nytt under matchen. Dessutom djupdyker vi i alla lag, snackisar, spelare och ledare under våra Hockeypuls-magasin som sänds alla vardagar under cupveckan, säger Adam Johansson vidare till st.se.

Självklart är detta inte gratis utan för att kunna ta del av alla livesända matcher och studiomagasinen behöver du vara Plus-kund på någon av Mittmedias sajter och det blir du HÄR:

Utöver matcherna i Sundsvall Energi Arena så kommer även matchen mellan Modo och Björklöven att inleda turneringen i Fjällräven Center, ett par dagar innan själva turneringen i Sundsvall. Oklart i dag om även den matchen kommer att sändas i något format, Mittmedia sänder ej.

Så sänder Mittmedia SCA-cupen:

Lördag 26/8:

Modo-Björklöven – Mittmedia/Hockeypuls sänder EJ

Onsdag 30/8:

19:00 Timrå-Modo

Torsdag 31/8:

12:00 Studiosändning

19:00 Björklöven-Mora

Fredag 1/9:

12:00 Studiosändning

19:00 Timrå-Mora

Lördag 2/9:

12:00 Studiosändning

14:00 Modo-Mora

17.30 Timrå-Björklöven

***

Hur går dina egna tankar kring SCA-cupen? Själv blir det nog ett par hotellnätter i slutet av veckan. Vist ska vi ta över lillhallen som vanligt?

***

Sen kan ni förstås inte låta Cina62 ro hem det signerade fotot av Kim Karlsson så billigt som 570 kr? In och bjud. Fatta hur kung detta foto är med din favoritram på favvostället i hemmet? Klicka på bilden för att bjuda över. Du har bara till 19.49 imorgon att fixa biffen! Alla pengar går till supporterspelaren 17/18!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: