-Mitt största mål är att Björklöven om ett år laddar upp inför spel i SHL!

Hans största mål med den kommande säsongen är att Björklöven om ett år ska ladda upp inför spel i SHL. Han ser fram emot att jobba sin nya kollega och benar ut den gångna säsongen. Möt Adam Werner.

Han dök upp i Umeå och Björklöven på lån från Färjestad redan säsongen 15/16, men då blev det inga matcher. Den gångna säsongen blev det desto fler, närmare bestämt 25 matcher, ett förtroende han förstås uppskattat men som också inneburit en rejäl omställning mot spel i J20. – ja, det är en stor omställning att spela varannan/var tredje dag, men jag har lärt mig mycket hur jag ska hantera sådana situationer och vad jag behöver göra innan, mellan och efter matcher för att klara av att hålla en hög nivå flera matcher. I J20 så spelar du lördag/söndag och kan ladda ganska mycket inför dom två matcherna, berättar han för bloggen och fortsätter. -När man spelar varannan dag så blir matcherna helt plötsligt din vardag, då måste man ibland hitta nya vägar för att leverera under lång tid.

Han upplever att han definitivt tog ett kliv den gångna säsongen och att han haft många bra prestationer under säsongen, sen sticker inte under stolen med att han haft mindre bra prestationer också och förklarar vidare. – Alla steg och allt man lär sig syns inte alltid direkt, förhoppningsvis har jag nytta av saker jag var med om förra säsongen till nästa säsong när jag hamnar i liknande situationer. Jag vill fortsätta utvecklas och lära mig saker, spela ännu mer matcher och hjälpa laget att vinna fler matcher.

Någon sommarträning med Björklöven blir det dock inte utan den förläggs hemma i Karlstad och Färjestad, vilket är ett gemensamt beslut. -Vi kom överens om att det bästa för mig var att träna i Karlstad i sommar. Vi har ett jättebra upplägg här och jag har utvecklas bra under tidigare somrar så då är det lika bra att köra vidare på det, förklarar Adam. Att han skulle missa tid att svetsas samman med övriga i laget ser han inte som ett problem. – Nä, det kommer det inte vara. Jag känner ju redan många och dom nya ska jag nog hinna lära känna också.

När han väl kommer upp till Umeå och Björklöven ser han fram emot samarbetet med vårt andra målvaktslån Oscar Masiello från Luleå. -Jag är övertygad om att det kommer bli grymt bra!!

Adam och Oscar känner inte varandra sen tidigare, men spelade mot varandra i U16 och det enda Adam minns var att han gick segrande ur duellen mot Björklöven med Oscar mellan stolparna. – Och att Steken (Marcus Ekman, Björklövens målvaktstränare, bloggen red.) fanns med i lövenbåset.

När det gäller hans tankar inför den kommande säsongen är de glasklara. -Mitt största mål är att Björklöven om ett år laddar upp inför spel i SHL!

One thought on “-Mitt största mål är att Björklöven om ett år laddar upp inför spel i SHL!

  • 6 maj, 2017 kl. 23:42
    Permalänk

    Hoppas du gör en kanonsäsong och sedan skriver in dig som permanent målvakt i grön-gult. Lycka till!

    Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: