-Mitt mål är att vara med någonstans efter nyår!

Vi har följt honom sedan fjolårsäsongen tog slut och det var lite lustigt att det igår i kommentatorsfältet just uppkom intresse hur läget var med honom då vi precis börjat jobba med det här inlägget. Vi pratar förstås om backen Dennis Persson, som fjol spelade 10 matcher med Björklöven på lån från Modo.

Som ni säkert känner till vid det här laget så har Dennis dragits med skador under de tre senaste säsongerna och tog till slut beslutet att operera sig för att bli kvitt problemen och kunna gå för 100 %. Det berättade han för bloggen redan i maj. Då var det prat om att han kunde missa inledningen av säsongen och vid vår nya kontakt i augusti hade rehabiliteringen gått bra och känslan då var att han kunde vara igång i oktober/november.

Hur ser det då ut nu när vi är inne i slutet av november? Det har varit väldigt tyst kring Dennis än så länge, men han berättar för bloggen att han krigar på för fullt och det tar sig absolut men att det också tar tid. – Det väldigt viktigt att jag verkligen får ordning på det den här gången. Så det är väldigt svårt att veta när jag kommer vara klar. Jag skyndar långsamt och tar det dag för dag, förklarar han.

Han är medveten om att det finns risk att han missar hela säsongen, men hans mål är att vara med någonstans efter nyår, men framförallt innan deadlinen. – Sen gäller det ju att det finns jobb också! fyller han i. Han har för ett par veckor sedan gjort ett försök att köra på is men kände då att det inte var ”nära” så Dennis har sedan dess hållit sig ifrån det för att inte ”göra nå dumt”, som han utrycker det. På sistone känner dock Dennis att det känts bättre så han tänker eventuellt testa att gå på is igen i nästa vecka. -Om jag får tag i nån istid vill säga. Hoppas att jag kan lägga in några lättare ispass för att börja smyga tillbaks.

Dennis har byggt upp sin trygghet i Gävle där han nu lever och bor med köp av radhus med allt vad det innebär. -Vart jag än tar vägen och vad som händer så är det Gävle som kommer att vara basen, berättar han och tillägger. -Nu måste man igång bara så att man har råd att behålla det! Samtidigt är det ingen stress som gäller och det återkommer Dennis till om och om igen. -Jag kan inte åka runt och få ut 75% utan ska jag spela så vill jag kunna leverera och inte bli begränsad av kroppen!

Även om kroppen nu hindrar honom från att spela hockey så har han inga problem att få dagarna att gå. -Nä, mina dagar består av att köra rehab, få behandling och umgås med min 15 månaders dotter, så jag rehabar och är hushållspappa nuförtiden!

Nu återstår det bara att se när och vart Dennis får chansen att komma tillbaka till vad han tidigare beskrivit som världens bästa jobb. -Jag håller tummarna varje dag för att någon ska höra av sig som är intresserad av mina tjänster.

2 thoughts on “-Mitt mål är att vara med någonstans efter nyår!

 • 23 november, 2016 kl. 16:29
  Permalänk

  Kanske blir comeback i Timrå, likt brorsan sin som signade på igår!

  Svar
 • 23 november, 2016 kl. 16:30
  Permalänk

  Tack för info, bra jobbat.

  Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: