Mitt lag (Uppdaterad)

The Sandwich lanserade igår "sitt lag" och självklart måste då jag givetvis kontra med mitt. Jag tror precis som The S att Erik Englund och Jocke Thörnqvist blir klara relativt snart, men tror också att Jonnie Karlsson blir klar. . Det måste han bli, efter att klubben gång efter annan talat om att "bara" detaljer återstår. Lindlöf funderade jag på, men fick gratis info igår att han är ute ur bilden. Jag vet att det idag är brist på centrar, men att fylla på med fler forwards efter klasscentern blir i dagsläget onödigt. Möjligtvis då Öberg, även om intresset i ledningen är lägre än bland våra läsare. Jag tror att den truppen vi har nu med smärre justeringar klarar att avancera till AllEttan och att man bör spara pengar och förstärka med ett antal spelare i januari. Nu skriver jag junior, men det skulle ju även kunnat stått Mr X, eftersom vi ännu inte har några juniorer, men min tanke är att fylla ut med juniorer när det behövs inledningsvis. Därför ser mitt lag ut som följer (Uppdaterad efter att i behov av semester placerad Linus Boström utan för laget?! Förlåt, Linus):

Wälitalo (Mr X)

Grönlund – Johansson, Klasscenter – Waldehagen – Johansson

Karlsson – Eriksson, Floberg – Blixt – Vikström

Säffle – Englund, Andersson – Boström – Törnkvist

Junior – Junior, Junior – Junior – Junior -Larsson

+++

Glöm inte att gå in och rösta eller tyck till i ämnet Fredrik Öberg. Klicka här.

0 thoughts on “Mitt lag (Uppdaterad)

 • 29 juli, 2010 kl. 08:15
  Permalänk

  Vad har du emot Linus Boström? 🙂

  Svar
 • 29 juli, 2010 kl. 09:32
  Permalänk

  Jag funderar på din andrakedja. Jag kan absolut inte se någon av dessa spela center. Blixt – har inte världens bästa spelsinne, snällt sagt, så han ska inte vara i försvarszon. Floberg – samma där egentligen. Enda skilnaden är att Floberg inte kan åka baklänges. Vikström är en typisk ytterforward. Spelsinnet finns där men han är ganska klen och allt för offensiv för att ha disciplin att komma in som tredjespelare i anfallszonen.

  Men ”Göte” i målet. Seriöst… Vad tänker Löven med? Han har aldrig varit bra och kommer ALDRIG bli det heller! Lättaste målvakten jag gjort mål på, helt klart.

  Svar
 • 29 juli, 2010 kl. 11:59
  Permalänk

  Svar till Marcus (2010-07-29 09:32)
  För att få ihop folket så blev det så i andra. Givetvis inte optimalt. Tycker det känns onödigt med fyra hela femmor, då man knappast spelar med mer än tre kedjor i ettan och vi kan ju inte värva och bänka folk i ettan heller.

  Svar
 • 29 juli, 2010 kl. 11:59
  Permalänk

  Svar till Micke (2010-07-29 08:15)
  Oops? Behöver verkligen semestern som började idag.Måste nog uppdatera. : )

  Svar
 • 29 juli, 2010 kl. 12:03
  Permalänk

  Svar till Marcus (2010-07-29 09:32)
  Vill egentligen inte uttala mig om Daniel i målet. Han kan ju ha utvecklats i Norge. Annars hoppas jag väl som de flesta andra. Jobba på Tobbe. Ett telefonsamtal kostar väldigt lite.

  Svar
 • 29 juli, 2010 kl. 13:38
  Permalänk

  Semestern är säkerligen behövlig för dig, för jag tror du blandade ihop upplägget lite, eller hur tänkte du på center platserna, FLoberg och Jimmie Andersson som centrar När Törnqvist är Center i grund och botten..
  Floberg kanske är mest lämpad av Blixt och Vikström men jag tror nog det kommer värvas två forwards till varav båda är centrar..

  Svar
 • 29 juli, 2010 kl. 16:56
  Permalänk

  Svar till TA (2010-07-29 13:38)
  Tanken var nog inte att just dom skulle vara centrar. Namnen hamnade bra lite huller om buller. Tycker bara inte att man ska ha fyra färdiga femmor för det behövs inte i Ettan. Kör på tre och fyll ut med ev.juniorer och förstärk i januari för att spara pengar. Ska vi ha tränare som tar 40 % av budgeten, ett J-20 lag som ännu inte finns som sväljer ytterligare en miljon samt värva ytterligare en femma. Vart har vi dom pengarna? Visserligen kan ju pengar komma in under säsongen,men det har vi ju lärt oss att inte räkna med.

  Svar
 • 29 juli, 2010 kl. 19:25
  Permalänk

  Svar till Micke (2010-07-29 08:15)
  Jag tror stenhårt på Linus i år, tycker det var tråkigt när han fick gå sist.

  Enligt Grön var han ju grym i Nybro, stark som en oxe och inte så olik Lavander.. jag ser gärna Boström bana väg redan i den första femman..

  Svar
 • 29 juli, 2010 kl. 19:34
  Permalänk

  Svar till Marcus (2010-07-29 09:32)
  Håller med Marcus, förutom ”klasscenter” behövs en naturlig center till. Vad gäller Blixt och Floberg hade jag själv problem att hita ”rätt” femma.

  Floberg ser man ju som en BP-specialist.. men han har producerat i AS och borde kunna leka i ettan. Är det en speedkula för den första femman eller ska han jaga puck i en tredje? Vad gäller Blixt är det lite lika samma, ska man ha en rutinerad ”polis” i en checkande lina, eller ska Jimmy bana väg i någon av de första?

  Jag gick på det senare i båda fallen, Floberg kan mycket väl komma att överraska, Blixt vill jag mycket ofta se på isen..

  Svar
 • 29 juli, 2010 kl. 19:41
  Permalänk

  Svar till TA (2010-07-29 13:38)
  Helt rtt TA, klart vi måste ha killar som kan teka! Jag hoppas också på två centrar, en klar förstacenter och en ung hungrig.

  Kopo Terronen hade ju varit en dröm, nu är det knappast troligt.. men där snackar vi klass! Annars håller jag med dig, Lövenbloggaren behöver en välförtjänt semester!

  Svar
 • 29 juli, 2010 kl. 21:39
  Permalänk

  Svar till TA (2010-07-29 13:38)
  Jo, imorgon bär det av för en vecka i Norrbotten till ett ställe där det knappast finns datorer.Kommer jag över en så kanske det kommer ett inlägg… kanske! So long.

  Svar
 • 29 juli, 2010 kl. 22:21
  Permalänk

  Bättre sent än aldrig men ett inlägg i lagdebatten.
  Wälitalo (x)
  MaJo-Grönlund-Waldehagen-Öberg-Vikström
  Jonnie K-Alex E – Floberg – Bergmark – Jimmy Andersson
  Säffle- Erik Englund – Boström – Törnkvist – Hampus L
  Patrik Wallon – Oskar Persson – Blixt – Johansson

  Ville V – varför helt tyst kring honom?
  Heino och Quist – kontrakt lösta?

  Svar
 • 30 juli, 2010 kl. 08:20
  Permalänk

  Svar till Henrik (2010-07-29 22:21)
  Ett mycket kapabelt lag Henrik, själv tror jag inte att både Bergmark och Öberg kommer. Det är inte säkert det ens blir någon av dem, men för att lotsa ungtupparna skulle så klart deras rutien och erfarenhet vara oerhört värdefull.

  Jag gillar tanken på Persson och förstod Hellgren i går som att både han och Palmebjörk iaf inledningsvis skulle träna med laget. Där skulle jag gärna dessutom se någon eller några yngre backar som får känna sig för. Jag tror att samtliga lagdelar kommer förstärkas under säsongen och då skulle jag gärna se fem eller sex seniorer på backen och sedan juniorer.

  Svar
 • 30 juli, 2010 kl. 08:25
  Permalänk

  Svar till Henrik (2010-07-29 22:21)
  Vad gäller Heino och Qvist löstes kontrakten i och med att vi tappade elitlicensen. Enligt Hellgren var spelarkontrakten, till skillnad från tränaravtalen, av standardkaraktär vilket innebar att elitlicens krävdes för att kontrakten skulle gälla.

  Vem eller vilka som skrev kontrakten med tränarna vet vi alla, men nog tusan borde de också varit av standardkaraktär och beroende av elitlicens.

  Vad gäller Ville har han enligt de uppgifter vi fått flyttat hem till Övertorneå, jag tycker det va tråkigt då han borde varit en given klippa den här säsongen. Återstår att se, han kanske kommer.

  Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: