-Mitt fokus är att hjälpa Björklöven vinna!

I dag blev det klart att Björklöven lånar in SHL-backen Rasmus Bengtsson från Rögle. Vi tog Rasmus lite på pulsen om hur fort han bestämde sig, om han känner någon i laget tidigare och vad han vet om morgondagens motståndare.

När fick du frågan om att lånas ut till Björklöven och hur snabbt kunde du lämna ett svar? – Jag fick frågan av tränarna idag och sa ja direkt!

Låter betryggande. Om du skulle få beskriva dig som spelare för de som inte känner till dig?– En tvåvägsspelare som försöker bidra i offensiven, slå bra första pass.

Känner du någon i laget sen tidigare? -Ja, spelat några år med både Felix Maegaard-Scheel och Kevin Lindskoug. Sedan spelade jag en säsong med Jonas Emmerdahl i Västerås.

Så då känner du dig inte helt vilsen när du dyker upp?-Nej verkligen inte.

Häromdagen blev din lagkamrat Alen Bibic utlånad till morgondagens motståndare Oskarshman. Hur blir det att möta honom. Häromdagen lagkamrat, nu motståndare?-Ja det blev så av en slump, men det är inget jag tänker på när jag är på isen, mitt fokus är att hjälpa Björklöven vinna.

När ansluter du till laget?-Imorgon till värmningen.

Vad vet du förresten om morgondagens Oskarshamn?-Inte så mycket, spela mot dem i början av försäsongen men annars har jag inte sett något.

Vi får hoppas vi får se mycket av den varan imorgon. Vi håller alla tummar för att du gör dundersuccé. Lycka till och återigen välkommen till Björklöven.-Tack så mycket! Ska bli roligt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: