Mitch Wahl och lite annat

I går skrev ju Lövenbloggen på VK att man hade lösa uppgifter om att Löven skulle ha visat intresse för hockeyallsvenskans skyttekung Mitch Wahl, som efter en misslyckat sejour i finska Ilves nu finns ledig på marknaden.

Vi grävde lite i det där och det visar sig att Wahl har erbjudits till ett flertal hockeyallsvenska klubbar, däribland Björklöven som ska ha tackat nej i ett tidigt skede. Om det beror på hans ganska höga prislapp eller det faktum att han uppges vara ganska otränad låter vi vara osagd. Det är nog till slut ett vettigt beslut av Björklöven trots allt. Tyska klubbar ska ha visat intresse för Wahl, men att han tydligen verkar vilja återkomma till hockeyallsvenskan där han vet att han levererat tidigare. Nu söker vi ju inga nya spelare efter att tränare Marcus Åkerblom idag sagt till samma blogg att – Vi har det lag vi har. Vi satte ihop det i somras med noggrann scouting och kontroll. Som om det vore unikt för Löven? Alla lag är nog precis lika noggranna inför säsong, men osett kan man aldrig veta hur det blir och nog kan vi säga att alla inte levererat som man sagt utåt. Sen går väl Åkerbloms uttalande lite emot det Dalle sa att -Jag håller ständigt koll på spelarmarknaden. Varför har han det om man redan bestämt att inget ska in?

***

William Westlund, som varit på lån till Almtuna från Djurgården blir kvar där säsongen ut. Klubben tar över kontraktet i ett försök från Djurgården att lösa en del av sin ekonomiska situation. Uppgifter till bloggen säger också att Djurgården försöker hitta en lösning för att bli av med Jeff Tambellini. Djurgården har förutom ekonomiska problem även problem i SHL och ligger på en 13:e plats med hela 7 poäng upp till play in-plats med en match mer spelad är 12:e placerade Rögle och bara två inspelade poäng på de åtta senaste matcherna.

***

TJ Galiardi, som spelade med Malmö ifjol är enligt uppgifter till bloggen helt klar för Örebro och har så varit en tid. Inget är dock officiellt än.

***

Ikväll kan du som uppladdning inför Lövens match se Brock Trotter in action då hans SaiPa tar sin an Växjö i CHL. Matchen börjar 18.00 och visas på SVT Play.

 

3 thoughts on “Mitch Wahl och lite annat

 • 1 november, 2016 kl. 17:53
  Permalänk

  Dags för ett snack med Dalle

  Svar
  • 1 november, 2016 kl. 22:57
   Permalänk

   Dessa snack med DALLE ger absolut ingenting.

   Svar
   • 2 november, 2016 kl. 00:11
    Permalänk

    Men frågor bör ändå ställas vilket svar man än förväntar sig.

    Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: