-Misslyckas fullständigt med de konsekventa bitarna i vårt spel

Björklövens tränare Joakim Fagervall var förstås rätt uppgiven på presskonferensen efter matchen.

Joakim Fagervall gillar inte det laget presterar just nu. Foto: Erik Sandin / Frilansfotograferna

-Vi är i ett läge där vi spelar varannandagshockey, där vi spelar bra varannan match och varannan blir ju….eh… otroliga bottennapp rent prestationsmässigt. Han menade att laget är i ett läge i serien där man pratar mycket om att vara med i toppen och att man har väldigt få poäng upp till den fullständiga toppen och ska man vara med där så är det en bra tid att gör a det nu och bevisa att man vill vara med där. -Jag tycker någonstans att det gör vi inte just nu genom att spela bra varannan match utan det gäller att prestera i varenda match och jag tycker inte vi lyckas bli jämna. Det ser jag som ett problem, fortsätter han. Han menar vidare att man idag hade alldeles för stor felprocent och att Västervik är ett lag som ligger nära och skapar de här spelvändningarna. – Tror vi har 10 st bara i den första perioden och det är alldeles för mycket. Det har vi inte i vissa matcher och det får man aldrig ha.

Fagervall har återigen jättesvårt att sätta fingret på varför det ser ut som det gör, men han upplever någonstans att laget inte riktigt orkar att förbereda sig hela tiden till att stå dom här prestationerna som laget kräver av varandra och bestämma sig om de ska vara ett mittenlag eller ett lag för den övre halvan och toppen. -Då måste man stämpla in oftare än vi gör och det gör vi inte. Vi misslyckas fatalt med det i många matcher där det gäller att vara konsekvent. Han menar att skillnaden att ligga i toppen är att vara konsekvent i varenda byte och att man där är långt ifrån just nu. -Jag tycker vi misslyckas fullständigt med de konsekventa bitarna i vårt spel, fortsatte han.

När det gäller Fagervalls syn på hur publiken måste känna när de kommer hoppfulla och går hem väldigt besvikna så menar han att Björklöven har en fantastisk publik och hoppas att publiken ger laget några fler chanser att visa att man är det lag man vill vara.

När det gäller Tobias Hage så var han alltså sjuk och ingen ny skada som tur är och är förmodligen tillbaka mot Almtuna på onsdag.

6 thoughts on “-Misslyckas fullständigt med de konsekventa bitarna i vårt spel

 • 2 december, 2017 kl. 20:16
  Permalänk

  En sak är klar. Fagervall är nog bra på många sätt men nån vidare analytiker tycks han inte vara.

  Svar
  • 2 december, 2017 kl. 23:46
   Permalänk

   Eller så säger han inte allt för att vissa saker måste få hållas inom stängda dörrar. Berättar du allt om dina problem för vem som helst?

   Svar
 • 2 december, 2017 kl. 22:30
  Permalänk

  Det är hjärtat som saknas! Det är inga sura miner i laget, ingen som kastar vattenflaskan i båset, inga känslor. När det går dåligt spelar de bara av matchen. Precis som mot Tingsryd…. Ingen som bryr sig bara väntar på att klockan ska stå på 60 så dom får åka hem…
  Inget hjärta=div 1 nästa år tyvärr…
  Ja vi lövare är ett luttrat folk!!
  Men vilken fantastisk publik ändå.. som trofast ger sitt stöd.

  Svar
 • 2 december, 2017 kl. 23:42
  Permalänk

  Vad gör vår stjärnpsykolog för nytta när det ser ut så här så ofta ?? känns som ett problem för han eller är det tränarstaben som gör samma fel gång på gång . Är upp till dom att ha laget taggat till alla matcher . Nu kan man ju konstatera att det inte funkar , vart ligger felet ?

  Svar
 • 3 december, 2017 kl. 00:51
  Permalänk

  Backvärvningar behövs. ÄVEN MED Emmerdahl tillbaka. Funkar inte

  Svar
 • 3 december, 2017 kl. 14:16
  Permalänk

  Jag håller med ovanstående…Tror inte 100 procentigt -löven hjärta finns hos alla spelare…Man ger helt enkelt inte allt utan tar det lite med en klackspark vissa matcher ( varannan match?). Hade man gått in för det som mot AIK eller Modo så hade man vunnit. …Det är nog väldigt svårt att få iordning på det här…om inte det plötsligt skulle bli en väldig konkurrens om platserna i truppen…Här finns ju tyvärr inte det ”trycket”….Nej vi får nog räkna med ömsom vin ömsom kalkon hela säsongen….

  Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: