Missa inte Löventipset 16/17 samt kvällens tävling

Ni har väl inte missat chansen att delta i vårt årliga Löventips samt att vi har en tävling till kvällens match?HÄR hittar ni all information kring Löventipset och ni som läst vårt inför Tingsryd ikväll vet att vi återupprepar tävlingen från premiären om Lövens första målskytt som då inte gav någon vinnare, denna gång med ett än spetsigare pris. Ni hittar vårt inför matchensnack HÄR och det är också i det inlägget ni lämnar ert tävlingsbidrag.

Johan Löf / AXELLÖF

Bl.a. Thomas,Kev och Tobbe tror på rivige Cody Murphy som första målskytt för Löven ikväll. Arkivfoto: AXELLÖF

För att spana in fler Lövenbilder från AXELLÖF, klicka HÄR.

4 thoughts on “Missa inte Löventipset 16/17 samt kvällens tävling

 • 16 september, 2016 kl. 16:21
  Permalänk

  Självklart kommer jag att delta i Löventipset 16/17…säsongens roligaste tävling 🙂 ! Avvaktar dock några matcher…fredag 23/9 är ju stoppdagen!

  Svar
  • 16 september, 2016 kl. 17:48
   Permalänk

   Helt rätt tänkt Stefan.?

   Svar
 • 16 september, 2016 kl. 17:48
  Permalänk

  Hur fan kan domartillsättarna låta Schilken döma Björklöven i hemmapremiären efter det som hände förra säsongen. Det är ett hån mot Björklöven men även mot oss som åker till ladan för att se matchen.
  För övrigt är det otroligt att Schilken och Lyth över huvudtaget tillåts fortsätta döma allsvenskan, dom håller inte på den nivån.

  Svar
 • 17 september, 2016 kl. 00:50
  Permalänk

  Jag misstänker att ni är hyfsat irriterade nu med tanke på att ni inte ens har gjort ett inlägg efter matchen. 🙂 Jag förstår er till 100 procent isf. Jag är faktiskt smått överraskad över att det var så instabilt ikväll. Jag har hela tiden trott att målskyttet ska vara det största problemet, inte att man ska falla ihop under matchernas gång. Jaja vi kämpar vidare.

  Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: