Mina formationer

The Sandwich var inne på hur han ville att Jocke ska formera det "nya" Björklöven framöver. Se det som min plikt att kontra och här kommer min syn på hur laget kunde se ut framöver:

Galbraith (Sehlstedt)

Svedberg, M Johansson – Schultz, Öberg, Wennerberg

Heikkinen, Lundström – Lindgren, Qvist, Mustonen

Korkeavuori, Andersson – Thörn, Koponen, Wikström

Jonsson, Ledin, P Johansson

(Matushkin)

(Isaksson)

I och med nystarten tycker jag att Jocke ska satsa hårt på Jesse Schultz. Han är hittagen för att leverera och kan nu få en nytändning. Detta ska vi dra nytta av. Wennerberg kommer att ge den yta som Jesse  och Öbbe behöver för att lyckas. Inga överraskningar i övrigt i de tre första linorna. I fjärde tror jag att Jocke kan ta upp lite juniorer och varför inte Marcus "Messy" Jonsson som gjort bra ifrån sig den tid han fått i A-laget. Jokern kan bli Pontus Johansson, en storforward som levererat hyfsat i juniorlaget. Jag placerar Isaksson som 13:e forward, mycket eftersom jag inte alls tycker han har levererat vad man kan och bör  förvänta av honom. Kan bli en väckarklocka att hamna utanför laget. Han har haft en allt för trygg plats i förstalinan, helt utan krav. Maksim blir kort och gott sjundeback.

Sen ska det satsas hårt på en PP uppställning. Nu ska vi inte tänka på ork eller att hålla hela säsongen. Nä, hård coachning i detta moment:

PP1: Heikkinen, Schultz, Öberg, Wennerberg,Lindgren

PP2: Andersson, Mustonen, Qvist, Thörn, Ledin

BP1: Lundström, Korkeavouri, Koponen, Wikström

0 thoughts on “Mina formationer

 • 24 november, 2009 kl. 16:23
  Permalänk

  Varför Isaksson som extraforward? Skitsnack. Isaksson har inte levererat mindre än någon annan spelare. Tycker han och Öberg hittar varandra bra på banan.

  Svar
 • 24 november, 2009 kl. 17:25
  Permalänk

  Svar till Åke (2009-11-24 16:23)
  Jag tycker inte att han passar in i mitt synsätt med två kedjor bestående av spelfördelare-målskytt-grovjobbare. Han är varken eller. Kan inte heller ha en roll i en defensiv tredjefemma. Nu hamnade han i fjärde där jag också skulle satt honom, men ville se ett vågat drag av Faggy samt att en bänkplats kanske kan väcka honom?

  Svar
 • 24 november, 2009 kl. 22:41
  Permalänk

  MaJo och Svedberg i första, jo det låter efter hur du låtit hela den här säsongen. Nåja, lagen var inte helt olika och jag är knappast förvånad..

  Tror det blir en riktig kanonmatch i morgon!

  Svar
 • 24 november, 2009 kl. 22:49
  Permalänk

  Svar till The Sandwich (2009-11-24 22:41)
  Det gråa måste ju smetas ut på något sätt. : ) Rätt väntade backpar, som att stjäla godis från ett barn faktiskt.

  Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: