Min reflektion!

Det har gått några dagar och med lite distans kan jag inte göra annat än garva åt eländet. Klart att någon eller några skulle ta illa upp av skämtet, annat var knappast att vänta heller. Det olyckliga var att hinta om det dagen innan, men jag tyckte helt ärligt att skämtet var så bra att ingen borde missa det.

Efter min Hedlund och de kommentarer som jag gav till de som lämnat kritiska kommentarer fick jag mig ännu en tankeställare. Ska man måsta be om ursäkt för att mitt skämt inte gick hem?? Absolut inte, men det var inte så jag kände när jag skrev dessa heller. Om jag inte hade hintat dagen innan hade jag knappast kunnat eller behövt be om ursäkt till någon. Men jag kände ju redan kvällen innan att "Det här kommer sluta illa…" Men då var passningen redan slagen och jag var tvungen att stå för konsekvensverna. Men gjort är gjort och vi ska inte gråta över spilld mjölk, nu torkar vi upp det, knyter näven och kör ännu hårdare. Löven4ever!!

+ + +

Responsen har överlag varit väldigt väldigt positiv och ni som inte tålde mitt något otajmade skämt är bara att beklaga. Vi har skrivit mycket bra och roat en hel del tror jag, vi kommer fortsätta med det så förlusten är att NI kanske missar det. Jag trodde kanske att Bedros eller Mattias skulle ogilla skämtet, men de verkade uppriktigt roade. Skönt med killar som har glimten i ögat i all bedrövelse.

+ + +

Fick förresten ett tips om att Dusan "stulit" skämtet till hockeykväll som gick i torsdags. Vem som fick idén först låter jag vara osagt men nog finns det vissa likheter iaf.

Min reflektion var knappast att vinna någon sympati eller släta över något misstag, jag ville bara skriva några rader över ett inlägg som på olika sätt fick otroligt stor respons. Löven4ever är mitt och Lövenbloggarens stora hobbybaserade projekt och vi kommer fortsätta roa och oroa. Det blir liksom svårt att bli av med oss, likt ett flöte på ett metspö så kommer vi igen gång efter annan, försök sänka oss.. det är omöjligt!

0 thoughts on “Min reflektion!

 • 5 april, 2010 kl. 21:36
  Permalänk

  Vad vi vet med säkerhet är ju att du skrev din ungefär en vecka innan. Känns knappast som om Mike och Dusan träffas en vecka innan och spånat, eller? : ) The S is the new black.

  Svar
 • 6 april, 2010 kl. 13:02
  Permalänk

  Lite kinkigt var det nog att ta bort min kommentar angående aprilskämtet. Så hemsk var väl inte min fatwa? I konkurstider och efter en så misslyckad säsong gör det bara ont… Ont, och inte bara en stund på natten, typ.

  Svar
 • 6 april, 2010 kl. 18:37
  Permalänk

  Svar till Lövenbloggaren (2010-04-05 21:36)
  Lite av samma tanke… Men vadå, ny svart? ..eller menar du black som i pank? Säkert nåt positivt, jag sträcker på mig!

  Svar
 • 6 april, 2010 kl. 18:44
  Permalänk

  Svar till putte (2010-04-06 13:02)
  Vad gäller kommentarerna så är det VK själva som bedömmer vilka som publiceras eller inte. Har hört och förstått att de är mer allgeriska mot vissa ord än andra. Jag tror knappast att kommentaren var alltför hemsk, men det var inte vi som var kinkiga.. 🙂

  Vad gäller den gångna säsongen och konkurshot kan jag inte göra annat än hålla med.. det har gjort mer än fruktansvärt ont. Men jag vill tro att allt är på väg att ordna upp sig.

  Inte så att vi kommer lira PO/kvalserie nästa säsong..men jag är bara glad över att vi kommer spela över huvudtaget.

  Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: