Mike Siklenka?

Jimmy Stålnacke tycker att Mike Siklenka på sätt och vis skulle passa i Löven. Min första tanke var No way!, eftersom mitt bestående minne av honom i Leksand var en stor drul som bråkade och drog på sig onödiga utvisningar. Tittar man dock närmare på hans karriär opch framförallt de två senaste säsongerna så verkar han ju ha sansat sig en aning och faktiskt producerat en del. Han skulle defintivt bli en attraktion i ettan. Nu känns det spontant som om han hamnar någonstans nere i Europa. Känns som ett riktigt orealistiskt långskott för ett lag i ettan. En kille som Mike är helt enkelt för dyr.

+++

Amerikanske backen Alex Brooks är nu klar för Karlskrona uppger man på lagets hemsida. Ser ju onekligen ut asom en intressant spelare.

+++

Luleå Rebels har hittat sin rightare i Chris Shudo. Killen har ju tränat med klubben en tid och nu blir det alltså match.

+++

Avslutar med avdelningen Riktigt häftiga förvärv. Ja, annat kan man inte säga om det finska fjärdeligalaget PaKa eller vad sägs om att i ett svep värva in 5 grymt rutinerade spelare med 384 NHL matcher, 119 landskamper och ela 2341 matcher i finsak högstaligan i bagaget? Läs Kai Nurminen, Mikko Eloranta, Marku Kiprusoff, Niko Mikkola och Jani Kiviharju. Faan va coolt. Visst har de passerat bäst föredatum för länge sedan med namnen räcker långt. Bara grejen är ju grejen.

+++

0 thoughts on “Mike Siklenka?

 • 14 januari, 2011 kl. 17:09
  Permalänk

  alla är väl överens att minst en bra back måste in i truppen, helst 2. Mike Siklena skulle man ju inte tacka nej till. Har för mig att han gjorde en del poäng i Leksand oxå. Kan iofs tänka på nån annan.

  Svar
 • 14 januari, 2011 kl. 17:26
  Permalänk

  Svar till erik (2011-01-14 17:09)
  Är helt överens med dig,Erik. En, kanske två. Sen får vi nog aldrig en back av Siklenkas klass.: )

  Svar
 • 15 januari, 2011 kl. 11:07
  Permalänk

  Svar till Micke (2011-01-15 03:08)
  Inget för Löven Micke, Gonchar är ju leftare.. 😉

  Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: