Messy: – Vi får se nästa säsong…

Ingen har väl undgått att Löven önskar återfå exlöv med hjärtat på det rätta stället, både på kort och lång sikt. Vi tänker givetvis först ooch främst på den gyllene Superfyran i Alexander Sundström, Patrik Nevalainen, Alexander Hellström och Daniel Rahimi, men även Johan Forsberg, Mats Lavander, Kristofer Berglund, Erik Andersson, Daniel Sondell, Nils Andersson och Marcus Jonsson. Den sistnämnde fick vi tag på och hur ser han på Lövens nysatsning?

Hur reagerade du när nyheten att Jon Palmebjörk återvänt till Löven för att hjälpa klubben uppåt i seriesystemet? – Jag blev såklart överraskad, men samtidigt väldigt glad att löven lyckas få hem Jon. Han är en fantastiskt duktig spelare och jag tycker verkligen det är stort av honom att återvända hem och vara med på lövens resa, sen är jag även glad att Örebro blev av med en sån duktig spelare.

Kan jag förstå, ni som krigar i den allsvenska toppen. Löven verkar försöka ha god relation med alla duktiga exlövare där ute. Har du exempelvis någon regelbunden kontakt med Löven? – Jag har inte hört nånting från Löven i år. I våras så hängde jag med Jens Ledin, då han fick ett samtal från Håkan Wirtala som då frågade om jag inte var sugen på vända hem, och Jimmy Blixt ringde mig ett antal gånger ifjol, men som sagt inte talat med någon denna säsong, men jag har regelbunden kontakt med spelare som tex Ledin varje dag.

Du skulle passa riktigt bra i årets löven som ligger på och checkar matcherna igenom. Om de hör av sig, skulle då då kunna återvända, även om det är i ettan? – Kul att höra att du tycker det, och jag var och såg löven mot Vasa och såg då ett löven, som du säger som checkade otroligt mycket, liksom vi gör i Västerås och det var riktigt kul att se. Jag sitter ju på kontrakt med Västerås nu och känner att jag tagit ett steg ytterligare i min egna utveckling och trivs för närvarande riktigt bra i Västerås, men jag skulle ljuga om jag säger att jag inte är intresserad av lövens pågående resa uppåt. Vi får se hur det blir efter denna säsong då mitt kontrakt gått ut.

Låter härligt. Då får du ju fortsätta i allsvenskan, men i en härligare klubb. – Haha, du tänkte nästa år?

Exakt. Hos oss får du t.o.m välja lineup tillika mållåt.- Det är något vi saknar här i Västerås, jag har dock försökt tjatat till mig en egen mållåt, vi får se hur det blir, har bara lyckats göra mål på borta plan såhär långt haha

I Ettan skulle du skyffla in mål och bli älskad av GD. – Ja då man kollar på vk’s highlights och ser Ledins, Palmebjörks och Quists smörpass så hade det nog blivit ett par kassar, dom har handleder dom!

Så vad väntar du på? Du har bara ett liv och det är nu det är kul i Umeå. – Som sagt vi får se hur det blir nästa säsong, jag är fortfarande ung och känner verkligen att jag tagit ett steg i min egna utveckling här i Västerås där jag trivs riktigt bra. Och kommer kriga på här denna säsong, och mitt mål är att bli så bra som möjligt och ta nästa steg, det vill säga elitserien, och i år har vi verkligen något intressant på gång här i Västerås. Det är alltid kul med Umeå och Björklöven.
 
Ja, en liten Hellggren-effekt i Västerås kanske? Lycka till i år. Som du säger, ni verkar ha något bra på G i gurkstaden. Ge järnet som bara en gröngul kan. – Tack så mycket, och all lycka till Björklöven, sagt det förut, vi hör inte hemma i div 1. 

5 thoughts on “Messy: – Vi får se nästa säsong…

 • 6 oktober, 2011 kl. 15:31
  Permalänk

  Hej !
  Jag skrev i våras efter det att Petter Sandström varit väldigt bidragande till att Troja grejade nytt allsvenskt kontrakt. Jag tyckte han vore som handen i handsken för Björklöven iom bla för hans utsökta kvalserie-prestationer,- ja han tenderar att höja sig till sitt max när det gäller som mest.
  För det andra är han som ni vet en Umeå-kille och en mycket bra person.

  Inne på Trojas hemsida berättar nu sportchefen Jerry Andersson att Petter Sandström är på gång till Björklöven.

  Kan det bli mycket bättre!?

  Lycka Till med att slå ut Sundsvall i kvalet, ska man se krasst på det så är det ju egentligen Björklövens plats dom spelar i men som Enestubbe inne på smp.se utryckte sig: det är genom konstgjord andning via lån från norrlands elitserieklubbar och man missbruakr förbundets bristande lånereglement å det grövsta. Bla för att man i grund och botten helt saknar eget j20-lag med elitmässigt utbildade produkter. Sundsvalls organisation i sig är ju grund och botten inte ett dugg elitmässig, det vet vi alla.

  Främst önskar jag att antingen Löven, VH eller KHK kan slå ut denna skamfläck för gott, när det väl sker kommer Sundsvall Hockey högst troligt aldrig komma tillbaka in på hockeykartan.

  Svar
 • 6 oktober, 2011 kl. 21:54
  Permalänk

  du får gärna fixa intervju med andra gamla löv tex dom spelarna du nämnde där uppe

  Svar
 • 7 oktober, 2011 kl. 10:16
  Permalänk

  Troja: Det låter väldigt intressantAtt få Petter Sandström som förstärkning till Löven! Kan du länka där det stod om Petter på Trojas hemsida.

  Svar
 • 7 oktober, 2011 kl. 11:14
  Permalänk

  Kul att avslutar med ”VI hör inte hemma i div 1” 🙂

  Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: