Messy stannar!

Klockan 14.00 meddelade Björklöven en ny sillynyhet. Denna gång var det en förlängning med Marcus Messy Jonsson.

En av de förlängningar jag verkligen velat se. Messy är en viktig spelare att ha i sitt lag. Han kanske inte är den flashiga spetsen eller den formbara junioren, men han är stämningen i ett lag. Han kan med sitt driv lyfta ett lag, han är således så otroligt viktig i Björklövens fortsatta bygge för framtiden. Att kontraktet är skrivet på 2+1 år känns tryggt. Björklöven har säkrat en karaktärsspelare utan dess like.

 

Följande skrev Björklöven på sin hemsida:

– Marcus var och är en av fanbärarna och han har en stor betydelse för laget. Han är jättesugen på det här uppdraget och vill vara med och dra lasset även framöver. Han passar perfekt in i vårt system och jag känner honom som person och spelare även från tiden i Västerås, säger Joakim Fagervall om Jonsson.

25-årige Marcus ”Messy” Jonsson flyttade hem till Björklöven inför förra säsongen och det blev 50 matcher och åtta mål och en assist säsongen 16/17. Totalt har det blivit drygt 370 matcher i allsvenskan för Björklöven, AIK och Västerås.

– Det har varit fruktansvärt kul att komma tillbaka och spela i Björklöven och Umeå, inför Green Devils och alla fans igen. Nästa säsong är målsättningen att höja ribban minst ett par snäpp och det känns väldigt kul att fortsätta i Björklöven, säger Marcus”Messy” Jonsson.

 

6 thoughts on “Messy stannar!

 • 23 mars, 2017 kl. 14:37
  Permalänk

  Helt ok att signa ”Messy” men nu vill vi ha litet flashiga nyförvärv !!

  Svar
 • 23 mars, 2017 kl. 15:08
  Permalänk

  Bra. Han har ju varit på Björklövens hemsida i helfigur senaste tiden så det var väl mer eller mindre klart i min bok.

  Nu vill vi ha:
  Ledin-Öhman-Palmebjörk-Trotter-Hutchings-Lindskoug. Utan inbördes rangordning. Lite dyrt men istället för att man värvar någon runt Jul. Trotter och Hutchings kan ju förvisso ansluta något senare på artistkontrakt om man vill få ned kostnaden.

  Svar
 • 23 mars, 2017 kl. 15:20
  Permalänk

  Palmebjörk-Hutchings-Lindskoug känns möjliga. Sedan får vi hitta nåt utifrån som inte är hemvändare. Fattas fortfarande backar.

  Svar
 • 23 mars, 2017 kl. 16:24
  Permalänk

  Nu tror jag att vi får vänta på spelare. Tror att Fagervall nu har plockat ihop en bas. Sedan måste vi tyvärr vänta på att alla lag ska spela klart och sedan får vi vänta på det vanliga att först plockar SHL sina spelare och sedan får vi se vad som blir över.

  Svar
 • 23 mars, 2017 kl. 19:14
  Permalänk

  Härlig nyhet. Jag älskar Messys inställning och uppoffrande spel.

  Svar
 • 23 mars, 2017 kl. 19:38
  Permalänk

  Messy och Pavel är två karaktärer det funnits alldeles för få av i Löven på senare tid. Det som behövs nu är något annat än brunkare i laget. Skägg och spets, lirare som kan avgöra, backar som kan flytta motståndarforwards bort från eget mål.
  Att Hutchings inte ens tillfrågades föregående säsong är en stor skandal. ”För höga löneanspråk”… mjoo just det, utan att ens söänga fram ett förslag? Att lägga 4 heltidslöner på tränare går bra?

  Jaja, den här sillysäsongen har börjat bättre än på många år. Få se nu vad Fagervall trollar fram…

  Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: