Messy och lite Silly

 Vad har hänt med Lövenrelaterat hittills på sillyn sista självaste dag? Faktiskt inte mycket över lag, men i alla fall detta…

  • …Västerås gör en Modo och signar upp två slovaker. Vad händer då med Marcus "Messy" Jonsson som huserat i fjärdelinan mest hela säsongen? Kan ett lån vara tänkbart? Även om vi har forwards i överflöd, så är han rightare och en riktig karatärsspelare. Personligen tror han inte att ett lån är aktuellt. – Nä, tror inte Västerås kommer låna ut mig, men om fallet skulle bli så är löven den klubb jag helst blir utlånad till. Hörde du det, Jens?
  • …Sami Ryhänen lämnar Almtuna och går till Italienska Ritten Sport Renault Trucks. Hoppjerkan blir då klar för sin tredje klubb bara den här säsongen och sin 18:e (!) totalt under karriärens 11 säsonger. Ritten ligger tvåa i den Italienska ligan. I ltalien finns ju redan Mattias Wennerberg, Jussi Heikkinen och Jesse Schultz.
  • …fler drar mot Italien. Exlövet Magnus "Stiga" Eriksson lämnar Nacka för Gherdeina.
  •  …Marcus Hurtig, som var aktulell för Löven innan degraderingen, lämnar Piteå för Visby/Roma och blir därmed lagkamrat med Jonathan Johansson. – Tingsryd var och ryckte honom, men när vi fick chansen tog vi den direkt. Det här är en kille som egentlige ska spela minst en nivå högre upp än ettan så vi är verkligen nöjda, säger klubben till helagotland.se.

0 thoughts on “Messy och lite Silly

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: