Messy grattar!

Gratulationerna står som spön i backen och nog känns det i luften att matchen i afton kommer vara något alldeles extra. Fjolårets stora lilla favorit, sina få framträdanden till trots, vill så klart också gratulera. Killen jag talar om Marcus "Messy" Jonsson som efter en kortare sejour i salzburg numera lirar allsvenskt i Västerås. Men för er alla som redan läser bloggen och det återkommande temat Green Connection var detta old news.

Hej Messy! – Hallå där!

I vår serie serie "Green Connection" följer vi gamla Löv, visst håller du fortfarande koll på hur det går för Löven? – Ja det gör jag absolut. Jag håller koll på J-18, J-20 och A-laget.

Är det någon spelare du tycker överraskat hittills? – Nja, inte direkt någon som har överraskat men försvaret har ju helt klart gjort sitt jobb hilits.

Spontan kommentar kring publik- och mediaintresset för laget trots att det numera är div 1! – Känns som intresset är minst lika mycket nu från lokal media och vad jag hört har det väl varit rätt mycket folk på matcherna vilket är väldigt kul. Tycker dock media skulle kunna vara lite mer generösa med att lägga upp matchbilder till ex.

På fredag är det stor jubileumsmatch mot TSK, har du något resultattips att bjuda på? – 7-2 till Björklöven. Tror Blixt kommer vara banans dominant med 2+2 och ett 5+20 efter en fight. Helt klart matchens första stjärna. Hoppas Löven tar tillfället i akt och spelar i en klassisk retrotröja.

Om du fick uppvakta med valfri present till 40:åringen, vad skulle du ge och varför? – Allsvenskan till nästa säsong! För Löven som förening, Umeå och hockeysverige förtjänar att Björklöven spelar på minst Allsvensk nivå.

Har du någon hälsning till alla grön-gula Lövenfans runt om i landet? – Fortsätt stötta laget och se till att fortsätta ta trepoängare.

Stort tack Messy, du är alltid välkommen hem! – Tack själv!

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: