Messy åter i moderklubben

Marcus ”Messy” Jonsson blir kvar i Umeå¨, i alla fall en månad till. Idag kunde hans moderklubb Tegs SK meddela att kan skrivitr på ett enmånadskontrakt. Man uppger följande på sin hemsida.

I kvällens match mot Piteå har vi ett tillskott i laguppställningen och det är ingen mindre än Marcus ”Messy” Jonsson. 

Efter 433 matcher och 77 poäng i klubbar som Västerås, AIK och allra senast som publikfavorit i Björklöven är det nu alltså dags att göra seniordebut i moderklubben som han lämnade i ungdomsåren. 

Messy behöver ingen närmare presentation och alla hockeyintresserade i Umeå vet vad han går för. Han har tränat hela säsongsinledningen och nu får vi äntligen se honom i match”, kommenterar sportchef David Muzito Bagenda.

I nuläget är det klart att Jonsson kommer finnas tillgänglig för spel 1 månad.

Så missa inte kvällens match. Hemma mot Piteå HC, nedsläpp 19.00 på A3 Arena!

***

En tanke är ju att han kan finnas tillgänglig om Björklöven får fler skador? Ikväll saknas ju exempelvis Aölexander Wiklund och med Björklövens skadehistorik så kan det behövas lånas in från grannklubbarna. Era tankar kring detta? Skriv en kommentar..

3 thoughts on “Messy åter i moderklubben

 • 25 september, 2019 kl. 11:44
  Permalänk

  Om nu Wiklund är långtidsskadad som det ryktas om så är det väl inget att tveka på. Ta in Messy!
  Han är samma typ av spelare som Wiklund.

  Svar
 • 25 september, 2019 kl. 17:05
  Permalänk

  Messy är färdig in löven. Finns inte en chans där. Kenttä går inte på den minan. Hade messy varit ett namn för löven så hade han redan varit signad.

  Svar
  • 25 september, 2019 kl. 21:53
   Permalänk

   Vet ju inte hur PK:s tankar har gått kring Messy tidigare mer än att han inte rymdes när laget sattes. Min förhoppning är att han blir kvar i stan och TSK ända fram till jul där han på ett lekfullt sätt får igång poängproduktionen och spelglädjen och att han sen av en eller annan anledning avslutar säsongen i de rätta färgerna.. drömma kan man ju.

   Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: