Mer tips från Löven4Ever

Högintressant hockey mest varje dag och ikväll eller i morgon förstås inget undantag med matcher i både SHL, direktkval till SHL och kvalserien till Hockeyallsvenskan. Här ger vi er våra tankar kring dessa matcher.

I dag fredag

Malmö vs Frölunda

1-2 i serien, klara hemmasegrar i Göteborg. Senast rätt jämt i Malmö då hemmalaget tappade 2-0 till 2-2 men till sist ändå drog det längsta strået. Hemmaseger nödvändig för att hålla serien vid liv, klarar Malmö det redan vid ordinarie tid?

Löven4Ever tippar 1

Marklunds AIF vs Djurgården

1-2 även i denna serie, efter två inledande bortasegrar vann DIF senast på Hovet. Även i denna match känns det spontant som hemmalaget bör vinna för att hålla liv i serien, känslan är att bröderna fixar det.

Löven4Ever tippar 1

IK Oskarshamn vs Timrå IK

Ett rätt ringrostigt Timrå bjöd på en hel del i onsdags, men Oskarshamn fortsätter samtidigt att bjuda på underhållning och vill spela på samma sätt oavsett motstånd eller vad som står på spel. Känslan är ett nytt jämt och ovisst möte, övertid även i kväll?

Löven4Ever tippar X

I morgon lördag

Färjestad BK vs HV71

2-2 i denna serie, senast i går 1-3 i Jönköping och det har faktiskt vara idel bortasegrar så här långt. Känslan någonstans ändå att det börjar bli dags för en hemmaseger i morgon. Men troligen en knapp sådan.

Löven4Ever tippar 1

Luleå HF vs Växjö Lakers

3-1 i denna serie och matchboll för Luleå, senast 3-2 i går y i Växjö sedan Lakers avgjort på over time. Luleå har vunnit båda hemmamatcherna så här långt och känslan är att denna kvartsfinalserie stängs redan i morgon lördag.

Löven4Ever tippar 1

Leksand vs Mora IK

Med tanke på Moras första period i går, inte vare sig logiskt eller rättvist med 0-4 på tavlan efter 21:37 min. Till sist 5-3 vilket inte direkt spelade matchen på isen, men sedan gammalt vet vi att det är målen och enbart målen som räknas. Men slaget som Siljan går vidare och känslan är att det kommer bli en lång rysare detta, övertid i morgon?

Löven4Ever tippar X

Kristianstads IK vs Almtuna IS

Efter matcherna i går då hemmalaget vann 4-2 borta mot Tranås medans gästerna föll hemma mot Vita Hästen med 1-3 lever serien allra högsta grad. Efter fyra omgångar skiljer bara fyra poäng mellan ledande Almtuna och femma Tranås. I dagsläget bara Boden som känns avhängda med blott en poäng. Troligen ett rätt jämt möte även detta, övertid?

Löven4Ever tippar X

*

Trippeln

Marklunds AIF vs Djurgården, 1
Färjestad BK vs HV71, 1
Leksand vs Mora IK, mer än 4,5 mål

Odds: 6,69

Alternativa spelet

Malmö vs Frölunda, mer än 4,5 mål
IK Oskarshamn vs Timrå IK, mer än 4,5 mål
Färjestad BK vs HV71, 1, 1
Luleå HF vs Växjö Lakers, mer än 3,5 mål
Leksand vs Mora IK, X

Odds: 29,10

* * *

Dessa spel lägger du förstås hos vår samarbetspartner Coolbet! Klicka på loggan nedan för ditt välkomsterbjudande och kolla då även in aktuella odds. Många är helt klart rätt spelvärda.

Spana som sagt gärna in vår partner Coolbet!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: