Mer priser, ”Olles” hockeybuss m.m

Tidigare SKREV vi om ett nygammalt samarbete (med AXELLÖF FOTO) som vi är mycket glada över att ha återupptagit. Här kommer fler positiva nyheter som kommer gagna dig som Björklövare och läsare.

I går träffade vi nämligen O´Learys och utöver att de kommer skänka priser till en del tävlingar här på bloggen har de en del andra nyheter inför säsongen. De kommer bl.a. att köra en hockeybuss varje fredag och lördag det är hemmamatch i T3 Center. Bussen kommer gå från Vasaplan inför matcherna och tillbaka efteråt. De kommer även visa Lövens matcher hemma och borta. Här lär de själva återkomma med detaljer, men bloggen tycker det är bra att O´Learys verkligen försöker bli en naturlig samlingsplats för gröngula och hockeytörstande Lövenfans.

Olearys

Vi kan även berätta att O´Learys kommer vara matchvärd mot AIK lördag den 3 oktober och de planerar en hel del aktiviteter i samband med den matchen.

Olearys

* * *

..och apropå tävlingar här på bloggen, bl.a. då det så uppskattade Löventipset kan vi gladeligen berätta att utöver
O´Learys och sedan tidigare ArT by WiXners, Bra Dag och Umeå RC har nu även Jobline lovat skänka priser. Här inväntar vi dessutom ytterligare några besked och som tidigare är det fritt fram att höra av sig.

Som vi skrivit tidigare vill vi ge er som läsare fyra omgångar att följa lagen och därför startar Löventipset först i den femte omgången, dvs. tisdag 22 september med matchen borta mot BIK Karlskoga i Nobelhallen. Vi återkommer med en presentation av de priser vi fått och regler kring själva Löventipset 15/16.

Vi jobbar alltjämt vidare på att försöka få in än fler priser och liknande och du som läser och vill skänka priser, eller känner någon som möjligen skulle vilja får gärna kontakta bloggen (se kontakt) eller be denna kontakta oss direkt. Löventipset har alltid varit väldigt uppskattat och vi hoppas verkligen att säsongens upplaga ska bli något utöver de vi haft tidigare.

2 thoughts on “Mer priser, ”Olles” hockeybuss m.m

 • 15 september, 2015 kl. 20:02
  Permalänk

  Angående hockeybussen så berättade de om det på kickoffen.
  Synd bara att det inte har kommit ut än.

  Svar
  • 15 september, 2015 kl. 20:55
   Permalänk

   Vi hörde det john, sedan var det lite lite folk på kickoffen också så det var nog rätt många som inte visste om det. Vadå inte kommit ut än?! Nu är det väl känt i alla fall..

   Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: