Mer gröngul silly season

Sportchef Daniel Johansson hoppades inför kunna presentera en del i veckan och bara så här långt efter GM Fagervall, har vi fått säsongslån på målvakten Werner och tidigare i dag ett kontrakt över kommande säsong med lovande norske backen Bull.

Johan Löf / AXELLÖF

#19 William Quist, en av de ur fjolårstruppen som ännu inte skrivit på nåt kontrakt för kommande säsong. Arkivfoto: AXELLÖF

För att spana in fler Lövenbilder från AXELLÖF, klicka HÄR.

I takt med att truppen börjar ta form, blir lediga tröjor färre och det blir på allvar intressant att höra hur de utan kontrakt tänker och vad som möjligen är senaste status. Vi vet sedan tidigare att Dalle Johansson bekräftat att han gett ett kontraktsförslag till #19 William Quist. När bloggen sökte kontakt med Wille gällde det dels då hur tankarna går kring förslaget, när han senast måste lämna besked och möjligen mellan vilka klubbar det står? Samt slutligen hur snabbt han hoppas ha något klart för kommande säsong. Men Wille var inte så pigg på att avslöja så mycket. – Tjena! Med all respekt för er så tycker jag det är bättre jag svarar på era eventuella frågor den dagen jag har gjort klart med klubb. Klassiska sillyklyshor gör ju ingen glad, så känner jag i alla fall.

Det får man så klart respektera möjligen att vi kommer presentera en intervju med Wille det är klart vad som händer inför kommande säsong.

* * *

En annan spelare som det ryktats lite löst om är Anton Öhman som dels var utlånad till oss 4 matcher säsongen 14/15 men som den här säsongen noterades för bl.a 11 poäng (2+9) på 18 matcher med Almtuna IS utöver då 10 matcher med finallaget Marklunds AIF under ordinarie SHL.

Från Anton fick bloggen svaret: – Jag har ett år kvar på kontraktet med Skellefteå AIK, har heller inte hört något från Björklöven vad jag vet i alla fall.

Det är ju det klassiska, att killarna själva i dessa tider inte får, kan eller vill säga något.. Sedan i takt med att de offensiva platserna gått åt är det frågan om det egentligen finns plats för Öhman. Jag hoppas kunna återkomma i ämnet och möjligen komma med några namn på de sista backplatserna. Finns möjligen en liten bubblare som bloggen har skrivit om tidigare, skulle dessutom passa in klockrent i en lite bredare trupp. Och Dalle har ju pratat om att hellre låna ut än in och i intervjun med oss tidigare nämnde han en trupp på minst 8 backar.

* * *

Sedan då slutligen lite om #11 Gustav Grundström.. – Tjena, just nu händer inte så mycket hockeymässigt. Gustav fortsätter på frågan, ”Hoppas du lira vidare i HockeyAllsvenskan kommande säsong”

– Prio ett är att spela kvar i Allsvenskan, men skulle ett bra alternativ dyka upp utomlands så skulle det självklart vara en rolig upplevelse. / Gustav Grundström

Det vore det ju så klart ifall det nu inte blir nåt Löven eller något annat lag i ligan, Gustav lät inte direkt heller alltför stressad: – Näe, just nu ligger fokus på att slutföra de studier jag har och efter det får jag fundera på vad framtiden har att erbjuda.

4 thoughts on “Mer gröngul silly season

 • 20 april, 2016 kl. 21:22
  Permalänk

  Quist verkar körd för oss tyvärr, eller hur tolkar ni det?

  Svar
 • 21 april, 2016 kl. 00:25
  Permalänk

  A.Öhman gillar vi men det känns ju spontant som vi behöver nån försvarsrese nu. Fast det är ju klart…får inte motståndarna låna pucken så är det ingen fara haha
  Nä Wille o Gustav kan vi undvara, 5 bra matcher utav 52 klarar jag mig iaf utan.

  Svar
 • 21 april, 2016 kl. 03:50
  Permalänk

  Läste precis att Mattsson förlängt med Timrå.
  Skönt enligt mig för då kan vi avskriva honom som förstemålis

  Svar
 • 21 april, 2016 kl. 08:45
  Permalänk

  Gillar Quist, men med tanke på hans skadebenägenhet så är jag tveksam. Vore jag sportchef skulle jag ge honom ett kontrakt med låg lön. Tar han det så får han vara en joker och blir han skadad som vanligt så har man inte bränt spelarbudgeten. Drömmer om att ta hem Erik Forsell igen. En spelare som kanske har peakat men lätt har ett par allsvenska säsonger kvar. Ingen Lavander som ju varit skadad hela sista året innan han skrev på för Löven.

  Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: