-Men så ser de sig som världens bästa hockeylag också!

Vi tog oss ett snack med Söderlövaren Stefan Clevemalm inför kvällens drabbning i Himmelstalundshallen. Stefan är ju bosatt i just Norrköping och ger här sin syn på säsongen och kvällens match. Sen skickar han en skön känga till Vita Hästen.Klingar förresten namnet Stefan Clevemalm bekant? Visst, den med gott minne vet att bloggen även ifjol tog ett snack med Stefan inför bortamötet med Vita Hästen. Läs det inlägget HÄR.

Vi pratade ju med dig ifjol inför det första mötet lagen emellan (Läs här). Nu är det lite andra förutsättningar inför. Vita Hästen var då nykomlingar och vi tippade toksist. I år har Hästen etablerat sig i hockeyallsvenskan och vi är topptippat. Hur ser du på bägge lagens säsongsinledning? – Löven har väl börjat som förväntat även om spelet inte klaffat riktigt. Vita Hästen har nog börjat sämre än de själva hoppats på. Men så ser de sig som världens bästa hockeylag också.

Har du hunnit få någon känsla över årets upplaga av Björklöven? – Ingen specifik känsla ännu. Förlusten mot VIK var ingen katastrof. Sedan 3 segrar med varierad kvalitet på spelet. I segern mot Karlskoga kändes det som vi hittat ett bra spel, men sedan kom en bedrövlig insats mot Oskarshamn.

Hittat någon ny favorit? Ifjol bankade ju hjärtat för Jon Palmebjörk.– Alex Hutchings hoppas jag mycket på och är en ny favorit. Riktigt bra insats när han satte 0-2 på egen retur mot Karlskoga borta.

Ifjol varnade du oss för Marcus Eriksson, som är het även i år. Sen slipper vi väl den andre du flaggade för Axel Brage som är skadad? Vilka andra kan vi tänkas se upp med i Vita Hästen år i dina ögon? – Har inte följt dem så mycket och det är ingen som skrivits upp efter en något skralare insats så här långt på säsongen. Så jag hoppas inte vi behöver se upp för någon på onsdag om vi spelar som vi skall.

– Helt ovisst. Men får vi till spelet som mot Karlskoga borde vi ha en bra chans. Spelar vi som mot Oskarshamn blir det stryk med 3-4 mål.

Har gliringarna börja strömma in inför matchen? – Inga farliga gliringar, men hade en kvinnlig kollega som var inne på kontoret och pratade. Publiken har svikit lite i Himmelstalundshallen och vi tror det främst beror på IFK Norrköpings framgång. Samtidigt har Vita Hästen inte börjat så bra. Hon avslutade dock med att hon hoppades på seger för Vita Hästen (även om hon i unga år höll på Löven) när hon lämnade mitt kontor. Hann dock kontra med att jag inte hoppas det när hon gick.

Hur är känslan inför kvällens match? – Helt ovisst. Men får vi till spelet som mot Karlskoga borde vi ha en bra chans. Spelar vi som mot Oskarshamn blir det stryk med 3-4 mål.

Blir det att samlas några Söderlövare under matchen? – Det är inget bestämt än, men min gamle vapendragare Mikael ”Simpa” Simonsson och jag brukar stråla ihop när vi kan.

Kan vi få ett tips hur matchen slutar? – Seger med 4-2! Avgörande i öppen bur.

Och det blir förstås Lövenkläder på jobbet? – Det blir det givetvis precis som på många andra matchdagar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: