Medicinska teamet hyllat

Det är inte ovanligt att Björklövens namn nämns i de flesta hockeysammanhang, såväl nationella slutspel och världsmästerskap och under kvällens SM-final mellan Frölunda och Djurgården var det dags igen då passade C More på att hylla Björklövens medicinska team för arbetet med slutspelsuccén Jacob Peterson.

Man lyfte fram det faktum att teamet, vad undertecknad kan anta består av nuvarande David Hellsten, Marcus Bohlin och Peter Hammarström hittade det synfel som Peterson under säsongen opererades för och som han trots det har ett kvarstående synfel som till kommande säsong ska fixas till med en ny lins. Trots detta har alltså Peterson under den hockeyallsvenska säsongen producerat 14 mål och 13 assists på 47 matcher (missade fem pga. av operationen) och sen på 15 slutspelsmatcher svarat för fyra mål och tre assists, ett av dess under den pågående matchen som Frölunda just nu leder med 4-1.

Hatten av för vårt medicinska team!

* * *

Är du på jakt efter de bästa oddsen på hockey, fotboll eller kanske någon annan sport? Spana då in vår samarbetspartner Coolbet! Klicka på loggan loggan nedan för ditt välkomsterbjudande och kolla då även in övriga odds för i kväll, eller kanske kommande helg. 

Spana som sagt gärna in vår samarbetspartner Coolbet!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: