Maxims kommentar…

Löven4ever fortsätter att presentera vad våra lirare tycker och tänker kring det som händer. Ett av framtidsnamnen som mest troligt lirar i den gröna/gula tröja kommande säsongen är Maxim Matushkin, läs vad han själv säger kring det som hänt.
Tjena Maxim, hämtat dig från chocken om det minst sagt ansträngda ekonomiska läget för klubben?
 
– Jo, de är klart de kom lite som en chock. Man trodde absolut inte att de var så farligt att de kunde bli konkurs.

Vad har du annars för egna tankar och funderingar kring det som händer i klubben för närvarande?

 
– Jag har läst att det kommer att lösa sig. Att Leif D och någon hemlig sponsor skulle gå in med mycket cash.

Säsongen 09/10 blev ju inte direkt som någon hoppats på, med lite distans: vad har du för tankar eller förklaring kring varför det gick som det gick?

 
– Den stora huvudorsaken var väl att vi inte presterade tillräckligt för att vinna fler matcher, sedan satt det sig i huvudet och det låste sig lite. Men vi redde ut stormen på slutet och de var viktigt!

Vad har du för tankar kring säsongen 10/11, revanchsugen för en yttterligare säsong i den gröna tröjan i fall ekonomin ordnar sig eller drar du vidare?

 
– Jag är riktigt revanchsugen! Jag skulle gärna stanna kvar i Löven och vi får se vad som händer, vad Löven vill och så där..

Som supporter kan man ibland tycka det känns lite rörigt runt Löven, ingen ny VD, inte klart med vare sig sportis eller coach och nu ekonomin på det. Hur upplever du som spelare det som händer och är Löven extremt kontra andra klubbar?

 
– Jo, lite rörigt har de väl varit men nu verkar det vara klart med både sportchef och tränare.

Vi räknar kallt med att den akuta ekonomiska krisen reder ut sig så att det blir allsvensk hockey till hösten med. Självklart blir det med bantad spelarbudget, apropå ersättning har du varit hockeyspelare på heltid eller har du gjort något annat vid sidan av?

 
– I år har jag inte haft något jobb på sidan av, men jag har då bott hemma och inte haft enorma utgifter.

Om det blir lägre ersättning och tanken är att kombinera hockey med studier/jobb och du skulle få ett kontraktsförslag, ritar du på?

 
– Nästa år vill jag flytta hemifrån och då tar jag det som det kommer. Behöver jag ett jobb på sidan av så får vi lösa det då.

Vi hoppas allt reder upp sig och du ska stort tack för att du tog tid..

 
– Tack så mycket och hoppas ni haft en glad påsk!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: