Mattsson till Redhawks!

Vissa ser om sitt hus till nästa säsong redan nu, andra sköter inte ens om sitt lilla torp i dag…

+ + +

Sedan vet jag inte om värvningar av typen Lex Jesper Mattsson eller "ifråntraktenkillarsomvibordelåtaavslutakarriärenivårklubb" alltid är av godo. Klart jag tycker vi ska värna om våra killar och se till att hålla goda relationer med Andersson, Hellström, Nevalainen, Rahimi och Sundström. Men hur gör vi när de blir äldre, för något år sedan kom MaJo hem, under den här säsongen PAL. Där snackar vi hjärta, vilja och inställning så det väcker en hel hall.. men tänk om Norgen i Skellefteå flyttar hem. Vad säger vi.. eller vad säger ni?

0 thoughts on “Mattsson till Redhawks!

  • 12 februari, 2010 kl. 07:53
    Permalänk

    Det är ju alltid känsligt det där med hemvändare, men jag tycker rakt av att man måste avgöra om killen gör en skillnad i den befintliga truppen. Då ska han in, annars inte. Ingen social verksamhet tack. Har varit tveksam till MaJo, tyckte han var direkt dålig ifjol, men ligger på plus i år. PAL gör sitt och bör även få förlängning.

    Norgren? Ja, vi lär få hans tjänster erbjudna, för i SAIK blir han inte kvar. Jag kan ärligt inte uttala mig. Jag har sett alldeles för lite av honom, men defensiva krafter har vi väl redan? PAL,Eriksson,Svedberg,Ville?

    Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: