#66 Mattsson inför Björklöven

Bloggen sökte kontakt med Timrås målvakt #66 Johan Mattsson som i fjol spelade för gästande Björklöven.Här är hans tankar inför dagens match lagen emellan:

Hej Johan, hur är läget?
– Tjena, bara fint.

Torsk 2-3 i fredags mot Leksand.. dina spontana tankar kring dels din egen men även lagets insats?
– Jag tycker både min och lagets insats igår var bra, vi redde ut starten av matchen bra och sen tog vi över matchen speciellt i andra perioden tycker jag.

Verkar ha varit en rätt jämn match, vad tar ni med er från matchen. Både det som var bra och kanske mindre bra?
– Vi tar med oss många bra saker, det var egentligen bara slutresultatet som vi inte var nöjda med, sen finns det såklart små detaljer som måste finslipas. Men i det stora hela ska vi vara nöjda med prestationen.

Men det är väl ändå skönt att det dragit i gång på allvar, försäsongen är väl inte det roligaste?
– Ja det är nu det roliga börjar, det är nu allt som man jobbat på på både fys och försäsong ska visa sig.

Nu då hemmapremiär mot Björklöven, dina tankar inför matchen?
– Kul med hemmapremiär mot bra motstånd, vi har ett par bra lag att möta här i början av säsongen så det är kul att mäta sig med dem tippade topplagen direkt.

Ni möttes bara en gång under försäsongen, då vann gästande Björklöven. Även om det inte betyder nåt i den här matchen kanske försäsongsmatchen gav en del besked och i så fall vilka?
– Man fick en känsla över hur Björklöven vill spela i år och det är alltid bra, sen så fick man se de nya spelarna också, det är alltid skönt att ha i ryggsäcken.

Hur speciellt kommer det kännas att möta dina gamla lagkamrater då? Blir det lite extra gliringar under matchen eller är det som vilken match som helst?
– Det ska bli roligt, det kanske kommer lite gliringar och skämt men det får man vara med på och kanske dela ut ett par själv.

Det är väl rätt naturligt.. I fjol stod ju Kevin alltid på huvudet då vi mötte Rögle BK, vi har ju klyschan att ”släkten är värst” och på så sätt är vi lite rädda att du kommer vara omutlig i buren. Finns det lite extra motivation och tändvätska då du nu med Timrå ska möta Löven?
– Jag tycker inte jag behöver någon extra tändvätska, det är hemmapremiär och andra seriematchen, det räcker gott och väl.

Är det någon spelare du som motståndare kommer ha lite extra koll på eller vara särskilt vaksam mot?
– Nej inte någon enskild spelare.

För oss som kanske inte har lika bra koll på Timrå då.. Är det någon eller några som sett lite extra heta på slutet och vilka bör vi i så fall hålla ett extra öga på?
– Det får ni se i eftermiddag, he he.

Vaket där.. och hur ska ni göra för att vinna mot Löven?
– Vi ska fortsätta som vi spelade mot Leksand, då har vi bra chanser.

Och vem avgör i så fall?
– Det gör Dahlén!

Bloggen tackar Johan som gav oss sina tankar inför dagens match.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: