Måtta?

Tanken var nog att uppdatera gårdagens tisdag, men bristfällig och stundtals helt totalt ingen uppkoppling gjorde det omöjligt. Nåja, bjuder på lite blandat godis i dag i stället, trots allt lillördag.

Hittade eller läste en lite smårolig och rätt hetsande artikel i den rosa sportblaskan inför en allsvensk fotbolls match i söndags. Artikeln var skriven av f.d bloggkollegan Björn Forsgren och matchen skulle spelas mellan Norrköping och Assyriska. Följande uttalanden gjordes innan matchen;

Sharbel Tuoma (Assyriska) – De har två-tre spelare som är bra, men resten är inget att vara rädd för.

Astrit Ajdarevic (Norrköping) – Han kan inte psyka mig. Jag är mer äcklig än vad han är på att psyka , en psykare kan kan inte psyka en mästare på att psyka. Jag är grym på det!

Björn Forsgren (Aftonbladet) – Det är så?

Astrit – Brorsan, jag är alban.. Vad tror du?

+ + +

Besökte en marknad och såg där bl.a ett gäng t-shirts med roliga budskap eller meddelanden. Alla kanske inte var helt PK så tar det för vad det är. Jag drog iaf på ena mungipan och log med den andra skrattgropen. Jag bjuder på några ex.

1. Det var bättre förr.. En man en man, en kvinna en kvinna och fikus var en krukväxt.

2. Jag är inte rasist, jag hatar alla!

3. Vem fan ’e måtta och varför ska jag dricka med honom?

+ + +

Kan inte låta bli att reflektera över Båstad och måsarnas senaste påfund om det nu stämmer, kan ju bara vara en myt. Påfundet är traskning och måsarna är 08:or som skränar och skitar ner under Båstadsveckan. Traskning ska iaf innebära att man beställer in något dyrt, betalar för det och sedan ska man bara vända på klacken och traska där i från. Vad hände med den klassiska springnotan liksom, jag menar då får man åtnjuta mat och eller dryck istället för att betala. Men den kanske kommer tillbaka nästa år?

0 thoughts on “Måtta?

 • 20 juli, 2011 kl. 22:23
  Permalänk

  fixa fram lite info om icebreakers 🙂

  Svar
 • 21 juli, 2011 kl. 17:52
  Permalänk

  Svar till jögge (2011-07-20 22:23)
  Vi ska göra vårt bästa jögge, snart tillbaka i verkligheten med en dator och lite schysst uppkoppling. Håll ut!

  Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: