Matchresultat!

Försäsongen pågår för fullt och bloggen försöker serva dig som läsare med de resultat som Löven gör och de intryck vi får. I takt med att hemsidan på ett utomordentligt sätt börjat serva oss fans med videointervjuer från representations- och juniorlaget så tänkte vi att ett sätt att ytterligare lyfta fram den breda ungdomshockeyn är att leverera resultat och kommentarer kompletterat med analyser från matcher eller cuper där de yngre lagen lirar.

Vi hoppas att ni alla förstår att vi omöjligt kan vara på plats vid varje match, men om ni mailar in resultat, målskyttar etc. och gärna en kommentar kring matchen eller cupen så publicerar vi mer än gärna. I vår värld är Löven så mycket mer än Tylor Michel, Mikael Persson-Riis och dagens andra stjärnor i A-laget. För att profilera framtida Löv och visa att även ungdomshockeyn lever är det viktigt att även yngre lag lyfts fram.

Inte sant?

0 thoughts on “Matchresultat!

 • 2 september, 2011 kl. 09:10
  Permalänk

  Vad är omröstningen om line-up-låt? 🙂

  Svar
 • 2 september, 2011 kl. 09:54
  Permalänk

  Svar till Marcus (2011-09-02 09:10)
  Den kommer. Eftersom andra (mycket roliga) saker har kommit emellan samt att det har det kommit in 33 förslag, så bör en viss utsållning bör nog göras. Hoppas få ut den under helgen. Bra att du är vaken och på. Sånt gillas. 🙂

  Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: