Matchinfo från Björklöven

Björklöven har släppt ut en hel del matnyttig information inför kvällens stekheta derby mot Modo.

I dag är det äntligen är det dags för seriepremiär. A3 Arena är slutsåld sedan i tisdags med fullsatta läktare och det bubblar av förväntningar i både Örnsköldsvik och Umeå.

Här är matnyttig information inför matchen.

Kontantfri arena
A3 Arena är helt kontantfri från parkering till kiosker. Parkeringsavgift och 50/50-lotter betalar du med swish och i kioskerna med kort.

Lövenbussen
Ta Lövenbussen till matchen – helt utan kostnad. Den avgår från Ersboda 1 timme före nedsläpp och genom delar av Umeå till arenan. För fullständig sträckning med hållplatser, bjorkloven.com/ga-pa-match/lovenbussen

Entré
För sittplatspublik och hemmaståplats finns två ingångar på framsidan. Ståltrappen på vänster kant i anslutning till grusplanen på höger sida där även HKP-ingången finns. Ingång fär bortaståplats ligger på baksidan mot Tegstunet.

Parkering
Parkering sker på baksidan av arenan och vid Bilbolaget. Parkeringsavgiften på 20:- betalas med swish till nummer 123 693 1489. Märk betalningen med ”parkering”. Om Ni samåker till matchen och kommer minst 4 personer i bilen så bjuder vi på parkeringsavgiften.

Kaffe via mobilen
Beställ kaffe, korv, dricka eller andra kioskvaror via mobilen så kan du sedan hämta ut dina varor via våra uthämtningställen i arenan. Du loggar in med samma epostadress och lösenord som du har på biljettsidan – smidigt och enkelt. Klicka här för att komma till mobileorder, bjorkloven.mobileorder.nu (Gäller ej bortaståplats som har en egen kiosk i anslutning till bortasektionen)

Kom i god tid
En fullsatt arena innebär köer även om alla har biljett. Vi uppmanar därför att komma i god tid till matchen.

* * *

Är du på jakt efter de bästa oddsen i fotboll, hockey eller kanske helt andra sporter? Spana då in vår samarbetspartner Coolbet! Klicka på loggan nedan för ditt välkomsterbjudande och kolla då även in aktuella odds. Många är helt klart rätt spelvärda.

Spana som sagt gärna in vår samarbetspartner Coolbet!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: