Matcharrangemang?

I söndags var stor familjesatsning med supporterskolan som paradnummer och i höstas var det jubileumsmatchen mot Teg SK som var grundseriens och jubileumsårets stora nummer.

Just nu lirar vi "bara" i Div 1, men intresset är som vi alla märker otroligt stort. Suget och intresset kring klubben och laget finns oavsett, inte alla gånger spelet motsvarar inramningen och ibland har t.o.m. den bortskämda hemmapubliken buat åt sina egna. I höstas när det var Umä-Derby mot Teg kom det drygt fyra tusen och för en gångs skull kändes en vanlig match i Div 1A Norra som en riktig match. För min del behövs inte så mycket mer än kaos vid insläpp, trångt på läktarna, skön sång från GD och rejäl kamp på isen.

Söndagens smärre succé visar återigen att det finns ett sug och beroende på matchdag går det alltid att göra nåt av varje match. Tankarna har funnits att kunna bjuda på nåt form av mervärde vid matcherna och därigenom har det vid vissa fredags-/lördagsmatcher bl.a. lirat en trubadur nere i Snack. Dereje har dessutom haft sanlösa priser i samband vid många av matcherna och kunnat bjussa på en sittplats för de gäster som bokat bord. Vid några tillfällen har dessa platser försvunnit alltför snabbt så att det var dåliga erbjudanden går fet bort.

Men oavsett, nu har visserligen Eventgruppen kört en enkät i samband med matcherna mot Kovland och Hudiksvall helgen den 12 och 13 februari, vad finns det att önska kring matcharrangemanget egentligen? Vad förväntar man sig som åskådare och vars bör ribban ligga?

Lämna mer än en gärna nån kommentar eller skicka ett mail, gör oavsett din röst hörd!

+ + +

Björklöven själva sökte folk till matcherna i december, men med tanke på den arbetsbelastning som den hårt jobbande lilla styrkan ständigt utsätts för är det svårt för att inte säga omöjligt att hålla koll på intresserade och samtidigt hitta matchande arbetsuppgifter.

Löven4Ever är verkligen inget Manpower eller Proffice men ifall vi kan hjälpa Löven att hitta någon som på nåt sätt vill bidra vid matcherna har vi segrat eller i vart fall bidragit.

Lämna bara en kommenntar eller skicka ett mail ifall du ser en uppgift du är intresserad av, vi lämnar inga garantier för att du får köra ismaskin, riva biljetter eller agera logevärd.. men vi lovar försöka ge dig en chans i alla fall. Bra så va?

0 thoughts on “Matcharrangemang?

 • 23 februari, 2011 kl. 11:08
  Permalänk

  Sänd matcherna på Webben. Ta betalt för det 49-79 beroende på motstånd och attraktivitet. Använd viss del av denna intäkt för att sänka biljettpriserna till arenan. Då får vi en win-win deal. Fler folk på matcherna, mer klirr i kassan och en bättre inramning. Glöm inte att löven har många fans ute i landet som inte kan ta sig till Umeå!

  Svar
 • 24 februari, 2011 kl. 11:28
  Permalänk

  låter kanon 50 spänn för matchen kan man ju överleva med och skulle ge fina intäkter till laget. låter konstigt att ingen genomfört det tidigare, hur som helst jag kommer kolla.

  Svar
 • 26 februari, 2011 kl. 12:19
  Permalänk

  Svar till Clabbe (2011-02-23 11:08)
  Bra upplägg. Vi får hoppas att alla matcher sänds så intresset ökar.

  Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: